Augustin Lazar este inapoi pe baricade. Declaratii taioase dupa evenimentele din Parlament, pune la indoiala „ratiunea” deputatilor PSD-ALDE

news

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat joi dimineata, la sediul CSM, ca „dorinta de a pune sub control justitia este mai puternica decat ratiunea”. Reactia acestuia vine dupa ce deputatii au adoptat pe articole ieri, dupa aproape 13 ore de dezbateri, proiectul privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Votul final urmeaza sa fie stabilit in viitoarea sedinta a Biroului Permanent.

„Eu nu as putea caracteriza activitatea Camera Deputatilor, dar va pot spune un singur lucru. Modificarea legilor justitiei in contextul in care il vedem cu totii, in conditii improprii, si fara sa avem studii de impact cu referire la rezultatele care s-ar produce, va bulversa in mod sigur justitia romana. Acest aspect se vede de orice persoana de buna credinta. (…) Se pare ca dorinta de a pune sub control justitia este mai puternica decat ratiunea”, a spus Augustin Lazar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: