Mii de oameni sunt blocati in statiile si vagoanele de metrou din Bucuresti. Mai multe trenuri au fost blocate in tunel – Video

news

Mii de oameni sunt blocati, marti dimineata, in statiile si vagoanele de metrou, dupa mai multe probleme in cateva statii. Metrorex a comunicat oficial ca aglomeratia iesita din comun s-a produs in urma unei defectiuni la statia Tineretului.

„Metrorex informeaza publicul ca astazi, 06.03.2018, la ora 08:10, in statia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la usile de acces, acesta fiind retras din circulatie pentru remedierea defectiunilor. Calatorii au fost debarcati in statia Tineretului si preluati de celelalte trenuri. Acestia au fost permanent informati despre situatia creata prin sistemul de sonorizare din trenuri dar si din statii”, anunta Metrorex intr-un comunicat de presa.

Digi24 informeaza ca oamenii nu pot sa coboare oamenii dintr-o garnitura pentru ca usile sunt blocate, iar ceilalti calatori sunt blocati pe peron. In aceste conditii, alte trenuri sunt blocate in tunel.

„Metrou Victoriei. Blocat de 15 minute. Nu se misca nimic. Nu pot sa coboare cei din tren, iar pe peron continua sa vina oameni din magistrala centrala. Sunt trenuri care asteapta in tunel”, a declarat un burestean pentru postul de stiri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: