Adrian Nastase are un mesaj incredibil de dur adresat direct lui Dragnea si Tariceanu: „Behaitul permanent nu ajuta la nimic”

news

Fostul premier Adrian Nastase iese la rampa cu un apel extrem de dur. Intr-o postare pe blogul sau, fostul lider social-democrat ii indeamna pe liderii PSD-ALDE sa treaca la fapte si sa modifice Codul de procedura penala. Mai mult, sugereaza Nastase, ”behaitul permanent” sa treaca in plan secund, intrucat asta nu ajuta la absolut nimic.

„Am constatat din lecturarea motivarii completului ICCJ in dosarul lui Constantin Nita, publicata in Lumea justitiei, ca fragmente intregi din hotararile „mele” de la ICCJ au fost reluate aici, fara ghilimele (teoria probelor indirecte, rolul denuntului, conditia de „maxima confidentialitate”, circumstantele agravante determinate de nerecunoasterea acuzatiilor aduse de procurori, „gradul ridicat de educatie”).

Se poate vorbi, in astfel de cazuri, de plagiat sau de copy paste?

Pe de alta parte, urmarind, de mai multe luni, cu multa curiozitate, starea de „erectie politica” a liderilor de partide impotriva dnei Kovesi, ma intreb daca, dupa mai mult de zece ani de cand avertizez asupra abuzurilor din justitie si a riscului ca ceea ce mi s-a intamplat mie sa se repete, nu ar fi cazul ca parlamentarii sa inteleaga ca ei AU instrumentul de a indigui prin legi inteligente si echilibrate astfel de abuzuri . Inclusiv prin modificarea codului de procedura penala. „Behaitul” permanent (sa ma ierte Petre Daea) nu ajuta la nimic.”, scrie Adrian Nastase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: