PSD, dupa ce l-a injurat si l-a dat afara pe Ponta, acum il ia in brate. Mesaj diversionist: „Klaus Iohannis sa-si ceara scuze public”

politica

Mesaj agresiv al secretarului general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, dupa ce judecatorii de la ICCJ au decis sa ii achite pe Victor Ponta si Dan Sova. Stefanescu sustine ca Iohannis trebuie sa isi ceara scuze.

Desi Ponta a fost achitat in urma a doua decizii CCR care au aparut ulterior trimiterii in judecata a lui Ponta, Stefanescu sustine ca dosaru a fost „contrafacut”.

„Decizia de astazi, data de ICCJ, in dosarul lui Victor Ponta il obliga pe Klaus Iohannis sa-si ceara scuze public, pentru toate afirmatiile pe care le-a facut la vremea respectiva. Si totodata sa-si ceara scuze membrilor si simpatizantilor PSD, dar si milioanelor de romani care au votat PSD. Intrucat, pe baza acestui dosar contrafacut, a acestei facaturi pusa la cale de Statul Paralel, Iohannis a cerut demisia prim-ministrului PSD de atunci, Victor Ponta, ne-a ‘magulit’ cu termenul de partid de penali, si, mai grav, a acuzat in acel moment ca situatia in sine aduce prejudicii de imagine Romaniei.

Iar astazi, este imperios necesar ca Iohannis sa admita public ca acest dosar a fost fabricat la comanda unui sistem securist, in ideea de a slabi forta PSD si de a schimba Guvernul. Si mai mult decat atat, Iohannis trebuie sa recunoasca public faptul ca prejudiciile imense de imagine aduse Romaniei in lume, despre care vorbea la vremea respectiva de la tribuna Cotroceniului, sunt aduse de DNA, o institutie toxica care a devenit un adevarat pericol pentru siguranta nationala”, afirma stefanescu intr-un comunicat transmis redactiei aktual24.ro.

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a dezvaluit ca decizia judecatorilor ar fi fost determinata de doua decizii ale CCR.

„Se pare ca lotul Turceni Rovinari a fost achitat in baza a doua decizii CCR, cea privind abuzul in serviciu si, new entry, 673/2016”, a scris jurnalista Ioana Ene Dogioiu pe Facebook. Dogioiu este unul dintre cei mai bine informati jurnalisti care sunt specializati pe justitie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: