„Priviti cu atentie! Secretari de stat care nu sunt in stare sa articuleze doua fraze!”. Inregistrare din Parlament, „ma simteam ca intr-o piesa de teatru proasta scrisa de Liviu Dragnea!”

politica

Senatorul USR Florina Presada a incercat sa afle, in Parlament, de la un secretar de stat detalii despre pozitia Guvernului fata de anumite proiecte de lege. Aceasta nu a fost in stare decat sa citeasca numele propunerii legislative respective.

Presada a intrebat-o pe secretarul de stat Diana Severin de ce Guvernul nu sustine sau de ce sustine anumite propuneri legislative. Severin nu a fost in stare sa raspunda.

„Guvern dupa chipul si asemanarea premierului! Priviti cu atentie! Secretari de stat care nu sunt in stare sa articuleze doua fraze! Secretari de stat platiti din banii nostri care, conform legii, trebuiau sa ne ofere argumente despre pozitiile guvernului! Din pacate, am ajuns la un nou nivel de proasta guvernare. Guvernul ne trimite un om angajat ca secretar de stat, un secretar de stat care doar poate sa ingane dupa o foaie numarul legii. Atat! Pur si simplu nu aveam cu cine sta de vorba, ma simteam ca intr-o piesa de teatru proasta scrisa de Liviu Dragnea!”, a scris Florina Presada pe Facebook.

Secretarul de stat Diana Severin face parte din ALDE. Potrivit CV, Severin este avocata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: