Dragnea nu stie cum sa le mai suceasca. Ce spune despre sentinta in procesul sau, desi face miting de „sute de mii de oameni” impotriva „abuzurilor” din Justitie

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat luni ca este nevinovat si spera ca decizia instantei in dosarul DGASPC Teleorman, de pe 8 iunie, sa fie una in acest sens.

Intrebat daca are emotii in legatura cu aceasta decizie, Dragnea a spus: „Oricine are emotii”. Intrebat daca are incredere in justitie, seful PSD a raspuns afirmativ.

„Eu, asa cum am afirmat in permanenta, mi-am sustinut si imi sustin cu tarie nevinovatia mea. Si sper ca orice s-a discutat in timpul, pe parcursul procesului sa fi convins judecatorii ca sunt nevinovat”, a precizat presedintele Camerei Deputatilor.

Pe 8 iunie, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie ar putea pronunta decizia in dosarul DGASPC Teleorman, in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

La termenul din 29 mai, procurorul de sedinta a cerut pentru Dragnea pedepse orientate spre mediu prevazut de lege, respectiv sapte ani si sase luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si doi ani si sase luni pentru instigare la fals intelectual.

De asemenea, in cazul liderului PSD, procurorul a sustinut ca se impune constatarea ca faptele din acest dosar sunt concurente cu cele din dosarul „Referendumul”, in care Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare, astfel impunandu-se anularea suspendarii si transformarea intr-o pedeapsa cu executare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: