Presa propagandistilor PSD, o noua incercare de intimidare. Ei publica imagini cu fiica lui Augustin Lazar, care este tot procuror

news

Site-ul Lumea justitiei, detinut de propagandistii anti-DNA Razvan Savaliuc si Adina Anghelescu, a publicat o imagine cu fiica procurorului general, Augustin Lazar, in timp ce se intretinea cu Laura Codruta Kovesi. „Augustin Lazar a scos-o in lume pe fiica sa”, scrie site-ul celor doi propagandisti de la Antena 3.

Fotografia a fost facuta la receptia oferita de ambasada Frantei din Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a acestei tari. Luju.ro s-a specializat in a publica detalii intime din viata magistratilor care sunt vizati de propaganda PSD.

„Augustin Lazar a scos-o in lume pe fiica sa, Augusta Lazar, la randul sau procuroare, la fel ca si taticul ei. Momentul a fost surprins la Ambasada Frantei de la Bucuresti, la evenimentul organizat cu prilejul Zilei Frantei din 14 iulie. Nici nu mai conteaza cine a lipsit de la eveniment, cand vedem cine a venit. Laura Codruta Kovesi, revocata din DNA si ajunsa procuror la Serviciul de indrumare si control din PICCJ, a fost prezenta mot la Ziua Frantei din Bucuresti, unde s-a intretinut cu Augusta si Augustin. E normal, cu cine sa mai stea pe acolo, acum cand toti au parasit-o.

Cu prietenii de familie, ca deh, nu e vreun secret prietenia dintre acestia. Ce credeti, cand se vizitau parintii procurori prin anii ’80, cele doua fete, Augusta si Codruta, se jucau impreuna? Sau Kovesi se credea de pe atunci prea speciala sa imparta jucariile cu Augusta?”, a scris luju.ro.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: