Mesajul lui Razvan Stefanescu pentru politisti dupa ce procurorii i-au clasat dosarul. Nimeni din Politie nu si-a asumat vreo vina pana acum

news

Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate cu numere M…PSD, a declarat, pentru agentia de presa Mediafax, dupa ce procurorii au clasat dosarul care-l vizeaza, ca asteapta scuze din partea autoritatilor si a anuntat ca are de gand sa vanda autoturismul, daca va putea.

„S-a facut o dreptate. Astept scuze din partea autoritatilor. Acum nu stiu ce voi face, plec la mare deocamdata. Am de gand sa vand masina, momentan nu pot sa o vand, dar, daca o sa pot, o sa cer 25.000”, a declarat Razvan Stefanescu.

Dupa ce initial Brigada Rutiera a Capitalei a deschis dosar penal pentru fapte in cazul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate cu numere M…PSD si i-au retinut permisul acestuia, pe motiv ca automobilul nu are drept de circulatie in tara cu acele placute, iar Biroul Interpol Stockholm a anuntat ca numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei, ulterior ei au propus clasarea dosarului.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 au admis, marti, propunerea de clasare, astfel ca dosarul a fost inchis, au declarat reprezentantii Parchetului.

Avocatul lui Razvan Stefanescu, Ioana Mates, a precizat ca li s-a comunicat solutia de clasare si ca vor merge la sediul Brigazii Rutiere pentru a ridica permisul.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: