Reactie fulminanta a PSD dupa violentele din Piata Victoriei. Oamenii lui Dragnea acuza un „plan al Securitatii” cu „persoane bine pregatite”

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat vineri, la Antena 3, dupa ce jandarmii au intervenit violent impotriva protestatarilor, ca incidentele fac parte dintr-un „plan bine pus la punct al Securitatii”.

„Pe acest miting s-au cocotat cu picioarele, PMP, PNL, USR, care au declaratii periculoase, si peste tot domnul Ciolos, care urma sa isi anunte candidatura la Presedintie daca sunt 50.000 de participanti la ora 21.00 in Piata Victoriei.

Acesta este planul securitatii care a organizat acest miting prin oameni bine pregatiti, plin de violente si injurii.

Pe acst miting de astazi s-au cocotat niste politicieni care nu au facut nimic pentru Romania, cum ar fi Ciolos, care urma sa fie anuntat viitorul si singurul mare om politic al Romaniei”, a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

Mai multi protestatari scosi cu targa din multime dupa ce jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Un reprezentant al Jandarmeriei a declarat la Amtena 3 ca mai multi protestatari au fost raniti de alti protestatari care au aruncat cu obiecte.

Pentru a elibera Bulevardul Aviatorilor (zona din fata Guvernului), jandarmii au folosit gaze lacrimogene, mare parte din protestatarii prezenti in Piata Victoriei fiind afectati de aceste sprayuri, precizeaza Mediafax.

24 de protestatari, prezenti in Piata Victoriei, au avut nevoie de interventia medicilor, dupa ce li s-a facut rau. De asemenea, jandarmii au fost nevoiti sa foloseasca si gazele lacrimogene, dupa ce protestatarii au aruncat cu obiecte in fortele de ordine.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: