Protestatar spreiat cu gaz si apoi lovit cu pumnul in ceafa. Mai inainte jandarmii au incercat sa intre cu masina in manifestanti – Video

news

Apar tot mai multe imagini revoltatoare ale agresiunilor gratuite ale jandarmilor la adresa unor protestatari pasnici.

Pe una din dintre strazile care dau in Piata Victoriei, o masina plina de jandarmi a simulat ca intra cu viteza in grupul de manifestanti. Acestia s-au intins pe jos, moment in care duba a oprit iar jandarmii au cobirat si i-au luat la bataie pe protestatari. Un tanar a fost lovit puternic cu pumnul in ceafa, dupa ce cu o secunda mai devreme incasase un jet de gaz.

Un numar de 440 de persoane au primit asistenta medicala in Piata Victoriei, dintre aceste 65 fiind transportate la spital, in urma mitingului de vineri.

”440 de interventii pentru acordare asistenta medicala la fata locului (24 jandarmi), in urma carora 65 de persoane au fost transportate la spital (9 jandarmi)”, precizeaza ISU.

In Piata Victoriei au fost prezente 17 ambulante SMURD de prim ajutor, 13 ambulante pentru multiple victime, toate deservite de medici, 3 motociclete SMURD, o masina de suport logistic medical, 13 masini de pompieri, un centru de comanda si coordonare, 56 de paramedici pentru preluarea ranitilor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: