Momentul in care un medic pensionar, in varsta de 70 de ani, este agresat: „Cica i-am lovit cu piciorul in casca. Nu sunt Bruce Lee” – Video

news

Medicul pensionar Liciniu Miculeanu povesteste ca jandarmii il acuza ca i-a lovit in casca „cu piocrul”, acesta fiind motivul pentru care a fost batut si apoi aruncat in duba. „Domnule, eu am 70 de ani, 1,80 si 95 de kilograme. Nici la 20 de ani nu eram vreun Bruce Lee sau Chuck Norris”, a spus medicul pentru Press One.

Medicul a fost batut pana i-au scos dintii din gura, Jurnalistii de la Press One au surprins momentul in care a fost luat pe sus de jandarmi.

Medicul a depus, joi, plangere la Parchetul Militar.

„Daca ma musca doi caini, nu dau in judecata cainii. Voi castiga, dar nu rezolv nimic. Sunt niste chestii de procedura.

Daca nu se schimba legile dupa bunul plac al unora, Sindile nu poate prelua interimatul la sefia Jandarmeriei atata timp cat e sub cercetare penala. Desi marii orchestratori a ceea ce s-a intamplat in piata sunt Carmen Dan si Liviu Dragnea”, a declarat Miculeanu pentru PressOne.

El sustine ca in noaptea de 10/11 august a fost dus la Politie si la Parchet, unde a fost tinut pana dimineata pentru a da declaratii, si ca jandarmii l-au transformat intr-un „maestru Shaolin”.

„Mi-au adus doi jandarmi, absolut nevinovati, parca erau adusi cu pluta, catapultati de pe o alta planeta. Stiam ca nu-i da afara inteligenta din casa, dar totusi… Au pretins ca i-am lovit cu pumnii si cu picioarele. Ca i-am lovit cu piciorul in scuturi si in casti.

Domnule, eu am 70 de ani, 1,80 si 95 de kilograme. Nici la 20 de ani nu eram vreun Bruce Lee sau Chuck Norris.

Cum sa le dau cu piciorul in casti? Cum dracu sa sar pana acolo? Va rade sala la proces. O sa-l chem ca martor pe batranul Chuck”, spune Miculeanu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: