politica

„A jucat perfect”. Basescu il lauda pe Iohannis pentru felul in care a zdrobit PSD: „PSD nu-si revine din soc”

Traian Basescu l-a laudat pe Klaus Iohannis, duminica, intr-o emisiunea la Digi24 pentru modul in care a invins PSD. „PSD-ul a realizat si i-a devenit o trauma uriasa ca au marit salariile si pensiile si au obtinut un rezultat pe care l-am obtinut eu cand le-am taiat”, a spus Basescu.

Basescu a spus ca presedintele Iohannis „a jucat perfect”

„Totul i-a iesit, inclusiv referendumul pe justitie. (…) Categoric, da (am fost impresionat- n.red), a jucat perfect si a avut si o conjunctura perfecta cu un PSD in degringolada, debusolat si acest lucru s-a intamplat dupa condamnarea lui Dragnea. PSD s-a prabusit si din punctul de vedere al capacitatii decizionale”, a declarat Trana Basescu, intr-o emisiune de la Digi24.

Acesta a adaugat apoi ca partidul condus de Marcel Ciolacu este in „stare de soc” in primul rand din cauza rezultatelor din Moldova, dar si pentru ca s-a prabusit desi a marit salariile si pensiile.

„PSD-ul a realizat si i-a devenit o trauma uriasa ca au marit salariile si pensiile si au obtinut un rezultat pe care l-am obtinut eu cand le-am taiat. Romanii au transmis: «Nene, nu mai suntem cumparabili cu bani de la bugetul de stat, nu ne mai satisface faptul ca ne dati un ban in plus, faceti autostrazi, faceti-ne spitale». Asta a fost mesajul romanilor. Uitati-va la socul din Moldova, cred ca PSD nu-si revine din soc. Este maturizarea societatii”, a mai spus Basescu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

O oră ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

10 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

9 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

9 ore ago