Categories: news

A vorbit Mutu despre Balena Albastra: Discurs ridicol sustinut de primarul PSD in fata elevilor: „Un anumit provider, un anumit motor de cautare te asculta si cand telefonul este pe masa”

Primarul Gabriela Firea, ministrul de Interne Carmen Dan si primarul PSD al Sectorului 6 Gabriel Mutu au pescuit capital electoral, marti, cand au mers sa le vorbeasca elevilor despre pericolul jocului „Balena Albastra”, asta desi nu exista nicio dovada ca vreun incident din Romania ar avea legatura cu acest joc.

Intalnirea s-a desfasurat intr-o sala de sport a unei scoli din Drumul Taberei, intr-o atmosfera care aminteste de comunism. Firea i-a transformat pe bietii elevi in pionieri comunisti, imbracati in tricouri branduite cu Primaria Capitalei.

Citeste si: Firea, scene care frizeaza penibilul. S-a batait pe scena, in fata unei sali pline de minori: „Ce avem noi aicea, e plin de caprioare, bine ca mi-am luat alicea. Ai-ai-ai-e, avem fete la petrecere”

Scena penibila s-a incheiat cu un moment „artistic” de-a dreptul penibil. CRBL s-a batait pe in sincron cu Firea si Carmen Dan, intr-o sala plina de minori, pe versuri precum „ce avem noi aicea, e plin de caprioare, bine ca mi-am luat alicea. Ai-ai-ai-e, avem fete la petrecere”.

Un alt moment care depaseste ridicolul l-a avut ca protagonist pe primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu. Iata discursul penibil, surprins de Republica:

Dl. Mutu stie ca nu exista viata si prietenie reala pe net:

„De fapt Internetu ce este? Asa cum au spus-o si doamnele inaintea mea, reprezinta un mediu virtual unde nu exista prieteni reali”. Insa abunda capcanele…

„Mare parte dintre cei care se dau prietenii vostri pe Internet in realitate nu va vor tocmai binele”.

… care transforma sentimentele frumoase in crime: „Sentimentele pe care voi le puteti avea, adevaratele sentimente aici se nasc. Nu se nasc pe Internet. Pe Internet sunt povesti. Sunt povesti urate care transforma viata copiilor de multe ori in crime”.

Dl. Mutu are o oferta inedita pentru iesirea din Matrix: „Va rog sa va parcurgeti drumul in viata aici, alaturi de noi. In mine aveti un iubitor de sport. E de 1000 de ori mai placut sa practici un sport decat sa stai in fata calculatorului sau sa navighezi pe Internet utilizand telefonul”. „Aveti in noi parteneri de viata in sensul ca va putem calauzi pasii spre destine frumoase”.

In final, nu-si poate reprima o spaima de partid, chiar in fata unei audiente minore: „Sincer pe mine ma sperie ultimele informatii pe care le-am citit ca ca un anumit provider, un anumit motor de cautare te asculta si cand telefonul este pe masa fara sa-l folosesti sau cand stai in fata televizorului”.

… dar implicat si responsabil, cauta deja solutii: „Trebuie gasita solutia tehnica prin care aceste jocuri sa nu mai fie promovate in mediul virtual din Romania”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

3 ore ago

Agramatisme la varful PSD: „Spun si eu la multi ani tuturor celor care poarta numele de… florii astazi si toate florile din aceasta tara si din Bucuresti”

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, s-a chinuit din rasputeri, duminica, sa le faca o…

30 de minute ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

3 ore ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

3 ore ago