Abia acum s-a aflat. Ce l-a apucat pe Turcescu sa destainuie ca a fost ofiter acoperit. Dezvaluirile lui Traian Basescu

news

Jurnalistul Silviu Sergiu afirma, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Robert Turcescu s-a „autodetonat” dupa ce a primit amenintari de la Gabriel Oprea. Informatia a fost dezvaluita de Traian Basescu intr-o discutie la care participa si Sergiu.

„L-am auzit cu urechile mele pe Traian Basescu spunand ca Robert Turcescu s-a autodetonat drept ofiter acoperit din cauza unor amenintari primite de la Gabriel Oprea. Era in cadru informal, cu martori. Nu a precizat ce amenintari. A zis doar ca s-ar fi temut sa nu iasa Oprea primul.

Col. Doru Paraschiv a povestit comisiei care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009 ca DGIA (condusa si astazi de fidelul lui Oprea, gen. Marian Hapau) a monitorizat ilegal persoane publice, in special din tabara lui Basescu, pentru ca nu aveau incredere in oamenii lor.

In 2009, Robert a fost jurnalistul care a moderat dezbaterea Basescu-Geoana. Poate au vrut sa se asigure ca nu le va face surprize. A fost monitorizat ilegal RT? In 2009 sau mai tarziu? Cand Oprea a tesut plasa livretelor militare date peste rand”, a scris Silviu Sergiu.

In 2014, Turcescu a anuntat pe blogul sau ca a fost ofiter acoperit.

„Da, am fost lt.-colonel SUB ACOPERIRE. Public mai jos cateva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intampla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sunt pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor”, a scris Turcescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: