Acest video TREBUIE vazut: „Hai, ma!” Cum Ponta isi bate joc de un tanar jurnalist

news

Ton smecheresc, minciuna sfidatoare, comportament arogant, iata un fidel autoportret pe care Victor Ponta si-l face  intr-o inregistrare de numai 59 de secunde realizata de jurnalistii de la Digi24.

In 27 aprilie, Victor Ponta a fost la Parlament pentru a sarbatori „3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu”. La ora 17.16 intra in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Dupa zece minute, din acelasi birou a iesit prietenul premierului, deputatul Sebastian Ghita, aflat sub control judiciar in dosarul privind fraudarea de fonduri europene de catre cumnatul lui Ponta, Iulian Hertanu.

Iar acum vine partea care trebuie urmarita cu atentie. Jurnalistul de la Digi24 il intreaba ce a discutat cu Sebastian Ghita. Premierul se enerveaza, il trage tare de mana pe tanar si ii scuipa niste vorbe din varful buzelor: „Hai cu mine, vino incoace! Pai, daca spui cu domnul Ghita, hai sa filmezi acolo”. Nici pus in fata evidentei, premierul nu recunoaste: „Habar n-am daca a fost”.

Urmariti inregistrarea si remarcati comportamentul premierului fata de tanarul de la Digi24. „Hai, ma!”, ii spune lui Valeriu Zgonea, care incerca sa ofere niste explicatii jurnalistului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: