Acum si lui Ciutacu ii este „sila” de Antena 3. SCANDAL cu fostii colegi: „Sta in patru labe in fata lui Basescu”

news

Realizatorul Romania TV Victor Ciutacu s-a enervat dupa ce Razvan Dumitrescu de la Antena 3 i-a transmis in direct ca „sta in patru labe” in fata lui Traian Basescu. Ciutacu spune acum ca-i este „sila” de fostii sai colegi de la Antena 3.

Razvan Dumitrescu a spus despre Ciutacu ca sta „in patru labe” in fata lui Basescu pentru ca l-a invitat in mai multe emisiuni la Romania TV.

„Asta te calca in picioare din toate pozitiile. Dom’le, e treaba lor daca asta ii calca pe toti in picioare, patroni si jurnalisti, iar ei il cheama acolo, e treaba lor. Noi am decis sa nu stam in patru labe”, a spus Dumitrescu.

Nervos, Ciutacu scrie ca-i este „sila” de Antena 3. „Ce sa zic? Sila? Amaraciune? Dezgust? Asteptare implinita? Toate la un loc? Las la o parte ca postul ala a crescut si a ajuns lider (si) cu mine acolo. Ca nu-mi place sa dau cu rahat in farfuria din care am mancat. Ca am facut urat la toate abuzurile statului de drept impotriva fostilor mei colegi. Ca la mine a venit Razvan sa-l sprijin cand l-a scuipat SOV din morisca si-i trimisesera basistii Fiscul la usa. Duca-se dracului toate! Important e ca am aflat de la cine iau lectii de antibasism. Ca nu prea ma pricepeam la sportul asta. Altfel, cand era Basescu pe cai mari, eram doar trei afisati si asumati: Badea, Gadea, Ciutacu”, a scris Ciutacu pe blogul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: