politica

Afaceri imobiliare dubioase si la Brasov. Primarul acuza majoritatea PSD-PNL ca vrea infiintarea un hotel in locul unei gradinite

Primarul Brasovului, Allen Coliban, acuza majoritatea PSD-PNl din Consiliul Local ca se opune infiintarii unei noi gradinite in Brasov pentru ca anumiti dezvoltatori imobiliari isi doresc sa puna mana pe respectiva cladire care sa o transforme in hotel.

Cladirea a fost obtinuta de municipalitate, in urma unui proces cu afaceristi dubiosi, insa consilierii locali ai PSD si PNL s-au opus ca aceasta sa fie trecuta in domeniul public al municipiului.

„Eu cu voi, ei cu ei. Ei cu mafiotii, noi cu totii! Eu vreau gradinita pentru copiii Brasovului pe Constantin Lacea 39. Ei vor aparthotel facut de dubiosi imobiliari.

In ultima sedinta de Consiliu Local, am propus un proiect de hotarare care viza trecerea in domeniul public a imobilului de pe strada Constantin Lacea, numarul 39. A fost respins de majoritatea PSD-PNL.

E foarte interesant cum PSD-PNL a facut tot posibilul sa blocheze aceasta tranzactie, desi singurii care au ceva de pierdut sunt niste controversati dezvoltatori imobiliari. Cu ei ne luptam (PSD + PNL + rechini imobiliari) pentru a reda brasovenilor un bun care a fost al lor si care a fost instrainat de fosta administratie.

Un imobil foarte important pentru prescolarii din Brasov.

Povestea a inceput in toamna anului trecut, cand a fost organizata o licitatie de catre firma care se ocupa de iesirea din insolventa a proprietarilor imobilului de pe strada Constantin Lacea. Licitatia a fost castigata de o asociere de firme apartinand unor dubiosi afaceristi din Cluj si din Brasov.

In momentul in care au dorit sa inregistreze contractul, rezultat in urma licitatiei, la cadastru, am contestat licitatia si procedura de vanzare deoarece aveam drept de preemptiune si nu fusese respectata procedura legala. Tranzactia a fost anulata de organizatorul licitatiei si primaria a achizitionat imobilul la o suma similara cu cea de la licitatia initiala, creditorii fiind interesati doar sa-si recupereze banii.

Imobilul e prevazut sa devina gradinita, dar consilierii PSD-PNL, au votat impotriva trecerii lui in domeniul public si spera ca va fi vandut dezvoltatorilor imobiliari. Asta e campanie electorala pe realitati, nu pe gogomaniile unora”, a transmis Coliban pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

19 minute ago

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

2 ore ago

Mister vechi de 4.000 de ani, descifrat: Cum au fost construite piramidele din Giza. Ce arata imaginile din satelit

Se crede ca un brat al Nilului recent descoperit, ascuns sub nisipul desertului si sub…

22 de minute ago

Elon Musk oficializeaza trecerea de la Twitter la „X.com”. Acesta va furniza si servicii financiare

Schimbarea de identitate a Twitter este completa. Miliardarul american Elon Musk a anuntat vineri, pe…

17 minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

2 ore ago