Decizia luata de Dragnea pentru a forta demisia lui Grindeanu. Toti ministrii PSD s-au conformat, ce vor face dupa sedinta Comitetului Executiv

politica

Surse de la varful PSD, citate de hotnews.ro, anunta ca toti ministrii PSD au demisionat la cererea conducerii partidului. Demisiile vor fi activate doar dupa votul liderilor PSD din Comitetul Executiv al partidului, care are loc la acest moment.

Premierul Sorin Grindeanu nu a demisionat.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca sedinta Comitetului Executiv National al partidului nu este organizata impotriva cuiva, ci vizeaza analiza implementarii programului de guvernare si masurile care se impun pentru recuperarea intarzierilor din acest program.

„Avem un CEx unde se va analiza un raport de evaluare la care s-a lucrat o perioada. Va fi in special o analiza a cifrelor, a stadiului de implementare a acestui program de guvernare. Nu este un Comitet Executiv National facut pentru cineva sau facut impotriva cuiva. Deciziile care se vor lua la CEx se vor lua democratic si vor fi facute publice”, a precizat Dragnea, inaintea reuniunii.

El a mai spus ca intarzierile inregistrate in aplicarea programului de guvernare trebuie facute publice intrucat guvernarea trebuie sa fie transparenta.

„Eu le-am spus colegilor mei ca acest raport de evaluare va fi facut public. Sunt unii colegi care de buna credinta mi-au spus ca poate nu e bine sa facem asta, dar imi asum, pentru ca noi nu trebuie sa guvernam pe ascuns, guvernam pentru oameni. Trebuie sa fie o guvernare total transparenta. Intarzierile de astazi trebuie sa fie stiute de toata lumea si trebuie sa propunem ulterior acestui CEx care sunt masurile pentru a recupera rapid aceste intarzieri, pentru a face modificarile necesare care vor reiesi in urma acestei discutii in Comitetul Executiv National”, a adaugat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: