news

Alexandru Rafila anuleaza testarea electorala pusa la cale de Firea si Cercel: „Nu vad utilitatea”

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, se arata sceptic in legatura cu utilitatea testarii rapide a peste 10.000 de bucuresteni. Testarea a fost impusa de Gabriela Firea, din considerente electorale, si beneficiaza de suportul lui Adrian Streinu Cercel.

”Nu vreau sa ma pronunt asupra utilitatii acestei metode de testare. Nu stiam despre acest studiu, am aflat si eu din presa. In ceea ce priveste utilitatea lui, in acest moment, nu o vad. Probabil peste cateva saptamani, cand vom avea o serie de cifre, atunci ar putea fi util”, a declarat Alexandru Rafila, sambata, la Pro Tv.

Adrian Streinu Cercel, sustinator al proietului Gabrielei Firea de testare a 10.500 de bucuresteni, declara acun o saptamana ca „testele rapide sunt fake”.

„Aceste teste rapide sunt fake. Daca e pozitiv e pozitiv, dar daca e in perioada de incubare si rezultatul e fals, el poate fi un pozitiv fals si atunci poti sa fii contaminat si sa te plimbi linistit pe strada”, a declarat Streinu-Cercel, referindu-se la testele rapide realizate de mai multe clinici private.

Declaratia a fost preluata si de stiripesurse.ro, publicatie care face parte din corul de propaganda al Gabrielei Firea.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Statie radar ruseasca, de 5 milioane de dolari, distrusa de ucraineni. Radarul „Podlet-K1” detecta tinte aeriene la altitudini joase

Ucraina a distrus o statie radar rusa Podlet-K1, intr-un atac condus de Directia de informatii…

4 ore ago

Strategii disperate, cum il promoveaza Antena 3 pe Piedone: „Ne trebuie un om gospodar fara scoala. Din ’90, pana acum au fost numai cu scoala”

Antena 3 a prezentat un "sondaj" realizat pe strada in Bucuresti din care a selectat…

47 de minute ago

Un nou razboi sta sa izbucneasca. Presedintele Azerbaidjanului: „Nu putem sta si astepta vazand cum Franta, India si Grecia inarmeaza Armenia impotriva noastra”

Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a lansat un nou avertisment razboinic in conflictul pe care tara…

O oră ago

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

2 ore ago

Burduja cel viteaz: „Vreau sa vad daca Nicusor Dan are curajul sa se lupte cu mine pe argumente, il provoc la o dezbatere”

Sebastian Burduja si-a depus, sambata, candidatura la Primaria Capitalei, si a declarat cu acest prilej…

2 ore ago