Alfred Simonis l-a trimis neinvitat pe seful CJ Timis peste ministrii Vela si Bode. PSD bruiaza din nou sedintele ministrilor – Video

politica

Presedintele CJ Timis, Calin Dobra (PSD), a intervenit intr-o sedinta sustinuta de ministrii Marcel Vela si Lucian Bode desi nu a fost invitat sa participe. El a tinut sa se planga ca nu a fost invitat si sa le dea o replica ministrilor PNL.

Sedinta a avut loc intr-o sala a Prefecturii Timis. Dobra s-a infiintat si el, desi nu a fost invitat, si a luat loc intre jurnalisti, la cateva minute dupa ce Vela l-a acuzat ca nu semneaza dosarele pentru cei afectati de inundatii, desi prefectura si-a facut datoria si guvernul este pregatit sa plateasca despagubiri sinistratilor.

La finalul prezentarilor facute de CFR si CNAIR, Dobra l-a intrerupt pe ministrul Bode spunand nu a fost invitat chiar daca se discuta despre proiecte care trebuie avizate si de Consiliul Judetean.

„Am tinut sa vin neinvitat pentru ca se discuta proiecte importante”, a sustinut Dobra.

Dobra a tinut sa explice ca unele dosare nu au fost semnate pentru ca nu erau intocmite corect, dupa care a parasit sala.

Presedintele PSD Timis este Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD. Acesta s-a remarcat printr-un comportament public foarte agresiv.

Mai mult despre: ,

Comentarii: