politica

Analfabeta Dancila, mesaje electorale in fata elevilor care incep scoala: „Dragi copii, ca prim-ministru e important sa fac tot ce este posibil”

Viorica Dancila a declarat, la deschiderea anului scolar, ca vrea ca un numar cat mai mare de elevi sa ajunga la facultate si sa faca performanta. Premierul a precizat ca educatie inseamna o viata mai buna pentru copii, iesirea din saracie si combaterea violentei domestice.

„Educatia inseamna pentru acesti copii o viata mai buna, un trai mai bun, oportunitatea de a isi cladi un rost in viata. Educatia reprezinta concret iesirea din saracie, combaterea violentei domestice, o stare de sanatate mai buna, ambitii personale mai mari care atrag dupa sine alte si alte generatii. Educatia inseamna o dezvoltare mai buna a comunitatilor locale”, a afirmat Viorica Dancila, luni, la deschiderea anului scolar, la Scoala Gimnaziala din Santamaria Orlea, judetul Hunedoara, citata de Mediafax.

„Dragi copii, va aflati astazi in diferite clase ale ciclului gimnazial. Unii ati venit cu emotia primei zile de scoala, altii aveti deja privirile indreptate catre liceu. Imi doresc ca un numar cat mai mare dintre voi sa ajunga la liceul pe care vi-l doriti, la facultatea pe care vi-o doriti. Imi doresc ca voi sa faceti parte din acei elevi care ajung la facultate si fac performanta. Am incredere in potentialul vostru, al tuturor, iar viitorul este al vostru”, a completat Dancila.

Presedintele PSD a mai spus ca este important, ca premier, sprijine prin masuri elevii din mediul rural pentru ca un numar cat mai mare al acestora sa aiba acces la educatie.

„Pentru mine personal, ca prim-ministru, e important sa fac tot ce este posibil pentru a realiza acest lucruri. Pentru mine, ca prim-ministru este important sa las in urma un numar cat mai mare de elevi din mediul rural care sa ajunga la facultate si sunt mandra de aceasta mostenire. Va urez succes si la multi ani celor care ieri si-au sarbatorit ziua onomastica”, a conchis premierul.

Un numar de 2.824.594 de elevi si copii de gradinita incep, luni, cursurile anului scolar 2019 – 2020, potrivit Ministerului Educatiei Nationale (MEN).

Viorica Dancila a fost prezenta la deschiderea anului scolar la Scoala Gimnaziala din Santamaria Orlea, judetul Hunedoara.

Potrivit programului oficial al presedintelui, Klaus Iohannis va participa, incepand cu ora 10:00, la festivitatea de deschidere a anului scolar preuniversitar 2019-2020, Scoala Gimnaziala „Ferdinand I”, Bucuresti.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

2 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

2 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

3 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

3 ore ago