politica

Andronescu, extrem de revoltata de ticalosia lui Dragnea: „Este o afirmatie teribil de grava, lucrurile nu trebuie sa se opreasca aici”

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu reactioneaza dur dupa ce Liviu Dragnea a spus marti seara ca tinerii care au murit in urma incendiului din Colectiv ar fi fost „ucisi”.

„Este o afirmatie teribil de grava pe care domnul Dragnea a facut-o: ca au fost ucisi. Cred ca o asemenea afirmatie facuta de al treilea om in stat nu trebuie sa se opreasca aici. Dragnea trebuie sa explice care sunt argumentele pe baza carora a facut aceste afirmatii. Mi se pare grav”, a declarat la Realitatea TV Ecaterina Andronescu.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marti seara ca cei care au murit in urma incendiului din Colectiv ar fi fost „ucisi”. „Ceva i-a ucis. N-am de unde sa stiu”, a adaugat el. „Nu vreau sa rascolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred ca lucrurile sunt limpezi”, a insistat Dragnea, dand de inteles ca este adeptul unei teorii a conspiratiei.

„Pentru mine nu este clar ce s-a intamplat acolo. Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau inventii. Dar poate nu e clar pentru mine”, a mai spus Liviu Dragnea.

Criticile lui Andronescu vin in contextul in care numele ei este luat in calcul pentriu postul de ministru al Educatiei.

Intrebata daca va face parte din Guvernul Dancila 2, Ecaterina Andronescu a refuzat sa ofere un raspuns clar. „Prefer sa nu ma intrebati despre acest lucru. E mai bine asa”, a spus fostul lider PSD.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

7 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

7 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

8 ore ago

Politicienii germani cer ca apelurile pentru introducerea legii Sharia in Germania sa fie pedepsite cu inchisoarea si cu retragerea cetateniei

Un politician bavarez a cerut, miercuri, pedepse mai dure pentru cei care pledeaza ca Germania…

8 ore ago

Marea Britanie: Un adolescent de 17 ani a fost retinut pentru tentativa de omor dupa ce a ranit trei persoane

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost retinut, miercuri, pentru tentativa de omor,…

8 ore ago