Categories: politica

Antena 3 anunta ca PNL va recurge la o alianta surprinzatoare pentru a darama Guvernul. Orban, ironie acida: „Nu vreau sa va invat eu jurnalismul”

Antena 3 a anuntat, miercuri dimineata, ca PNL intentioneaza sa se alieze cu Victor Ponta pentru a obtine numarul de voturi necesar schimbarii Guvernului Tudose. Intrebat despre acest subiect, presedintele PNL, Ludovic Orban, a negat cu fermitate.

„Liberalii negociaza cu Victor Ponta o colaborare parlamentara politica pentru a inclocui Guvernul Tudose. Surse din PNL spun ca la inceputul sesiunii, pe 1 septembrie, vor incepe discutii cu Victor Ponta. Vor sa vada daca Ponta poate sa atraga 30 de parlamentari. Astfel s-ar putea crea o majoritate a Opozitiei, chiar si fara UDMR”, anunta Antena 3.

Prezent prin telefon in emisiunea Antena 3, Ludovic Orban a negat aceasta informatie, spunand ca „este o aiureala”. „Nici pomeneala de asa ceva. La nivelul conducerii PNL nu s-a discutat asa ceva”, a subliniat Orban. „Stimata doamna nu vreau sa va invat eu jurnalismul, dar eu va spun ca la nivelul conducerii PSD nimeni nu a negociat o astfel de colaborare. Faptul ca s-a certat cu Dragnea nu il face un partener cu PNL”, a mai spus Orban.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Un baiat de 16 ani a fost arestat in Polonia dupa ce a incercat sa dea foc unei sinagogi istorice cu un cocktail Molotov

Politia poloneza a anuntat miercuri seara ca a arestat un adolescent implicat in tentativa de…

15 minute ago

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

15 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

16 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

16 ore ago