Antena 3 l-a trimis pe Razvan Savaliuc sa-l invete pe Tudorel Toader cum sa-i manipuleze pe membrii Parlamentului European: „Ei ar intelege mult mai mult asa” – Video

politica

Prezent la Strasbourg pentru a-i informa pe membrii Parlamentului European in legatura cu legile justitiei, Tudorel Toader a fost abordat de Razvan Savaliuc (luju.ro si Antena 3) care i-a indicat ministrului JUstitiei ce sa spuna pentru a-i convinge pe oficialii UE.

Infiltrat intr-un grup de jurnalisti, care-i adresau intrebari concrete lui Tudorel Toader, Savaliuc a tinut sa il invete pe ministrul Justitiei ce sa spuna in fata europarlamentarilor.

„Sa le explicati celor de la Parlamentul European despre existenta protocoalelor secrete, dintre servicii si justitie. Eu cred ca asta este un semnal pe care ei l-ar intelege mult mai mult decat explicarea parcursului tehnic al unei legi”, a spus Savaliuc.

Vezi video de la minutul 02.00:

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit marti, la sediul Parlamentului European din Strasbourg, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, printre temele discutate fiind parcursul si stadiul actual al legilor justitiei, precum si modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. El a avut discutii si cu membrii grupului S&D (social-democrati) din Parlamentul European.

Intalnirea trebuia sa dureze 30 de minute, dar a durat 70 de minute, in contextul in care miercuri se va dezbate in plenul Parlamentului European situatia amenintarilor la statul de drept din Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: