Antena 3, pres la picioarele lui Firea. Principalul contracandidat al acesteia este linsat de Gadea si Oana Stancu: „Realizati cat este de grav ceea ce dezvaluiti?”

politica

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a inceput sa fie violent atacat la Antena 3 chiar de catre principalii realizatori ai postului. Voiculescu va fi candidat la Primaria Capitalei din partea Miscarii Romania Impreuna, partidul lui Ciolos.

Gadea si Oana Stanciu l-au invitat in studiourile Antena 3 pe un analist politic cvasi-necunoscut, Alex Coita, care sustine ca din cauza lui Vlad Voiculescu nu s-a contruit un „mare spital” in Romania de catre investitori de la Washington.

„In 2016 am avut un dialog cu Vlad Voiculescu. Fiind la Washington, am primit o propunere de la niste specialisti de la un mare centru de medicina care mi-au zis: ‘vrem sa venim in Romania si sa facem un spital mare la care sa vina oameni si din alte tari’. Mi s-a parut o idee buna. Am lucrat pentru ei pro bono cateva luni, am batut la usi pentru a vedea cine este interesat sa faca un parteneriat cu acest centru de medicina din America. Am vorbit si cu Vlad Voiculescu. Nu a avut timp… nu stiu ce s-a intamplat. Nu am apucat sa mai vorbim despre asta… adica nu a fost o intanire oficiala, asa cum mi-as fi dorit”, a declarat Alex Coita la Antena 3.

„Realizati cat este de grav ceea ce dezvaluiti?”, a tinut Oana Stancu sa evidentieze spusele lui Coita.

Nici Gadea nu s-a lasat mai prejos:  „In momentul in care cineva de la Washington iti face o asemenea propunere… sa nu reusesti sa contruiesti ceva? Mi se pare tulburator”.

Citeste si: „A nenorocit zeci de familii, unele isi plang mortii”. Adevarata fata a Gabrielei Firea, scoasa in evidenta cum nu s-a mai intamplat pana acum – Video

Vlad Voiculescu a acuzat-o pe Gabriela Firea, in urma cu doua zile, ca este principala vinovata pentru faptul ca pacientii romani nu mai sunt acceptati pentru transplant de plamani la Viena. „Doamna Firea are de dat socoteala catorva zeci de familii care fie isi plang mortii, fie asteapta fara speranta langa cei care nu au murit inca dar carora dansa si acolitii dansei le-au luat orice speranta!”, a spus Voiculescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: