Categories: news

Antena 3 prezinta un sondaj cu rezultate stupefiante. Cate procente are acum PSD. Care ministru este cel mai apreciat

Antena 3 a prezentat, duminica seara, un sondaj realizat de Avangarde din care rezulta ca PSD s-ar afla pe primul loc in optiunile de vot, cu 46%. Avangarde este condus de Marius Pieleanu, un sociolog foarte apropiat de liderii PSD.

Potrivit lui Pieleanu, PSD se afla pe primul loc cu 46%, urmat de PNL (25%), ALDE (7%) si USR (6%). „PSD este pe un trebd crescator”, a sustinut Piealeanu. De asemenea, si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se afla pe primul loc in preferintele romanilor.

In sondajul lui Pieleanu, Klaus Iohannis s-ar afla pe locul doi in privinta personalitatilor despre care romanii au o „parere buna”.

In ce priveste parerea romanilor despre ministri, sondajul lui Pieleanu sustine ca Lia Olguta Vasilescu este cea mai apreciata, cu 47%. Pe locul 2 se afla Teodor Melescanu, iar Sevil Shhaideh este pe locul 3, 38% au o parere buna. Ministrul de Interne, a obtinut 31%, 26% au o parere proasta despre Carmen Dan. Urmeaza Adrian Tutuianu si Petre Daea in topul preferintelor cetatenilor intervievati.

Continua

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

O oră ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

13 minute ago