Antena 3 si-a facut curaj si a mers in mijlocul protestatarilor. Oamenii lui Gadea, umiliti in direct: „Postul dvs. a scos ca ne plateste Soros”

news

Antena 3 a incasat o noua umilinta in direct. Un protestatar intervievat de o angajata a postului condus de Gadea a reprosat in direct ca „postul dvs a scos ca ne plateste Soros.”

Reprezentantii Antena 3 au evitat pana acum sa intervieveze protestatarii. Acestia au scandat deseori, la vederea carului de transmisie al postului, „Antena 3, niste derbedei”. Protestatarii erau nemultumiti de dezinformarile difuzate de postul lui Dan Voiculescu.

Sambata, o anngajata a postului, purtand un microfon cu insemnele Antena 3, si-a facut curaj si a mers printre protestatarii din Piata Victoriei. Primul intervievat nu a ratat ocazia sa le reproseze celor de la Antena 3 modul in care au infirmat despre proteste.

„Eu am fost si la protestele din Piata Universitatii din 1990 si se spunea ca suntem platiti de taranisti, de liberali. Acum, postul dvs. a scos ca ne plateste Soros. Nu ma plateste nimeni, doamna”, a spus barbatul.

Reactia reprezentantei Antena 3 a fost scurta: „Am inteles”.

Iata care erau reactiile protestatarilor fata de Antena 3.

Antena 3 si Romania TV au difuzat repetat informatia ca protestele reprezinta o „lovitura de stat” prin care se urmareste daramarea guvernului PSD.

antena 3

Romania TV a anuntat, la debutul manifestatiilor, ca protestatarii au fost platiti cu 100 de lei pentru a participa, plus „50 de lei de copil si 30 de lei de caine”. „Exista informatii care zic ca s-ar fi platit 100 de lei de participant, copiii, tinerii, ceva mai putin, 50 de lei si pentru caini, 30 de lei. Sunt informatii care apar de acolo”, a declarat Denisa Pascu, una dintre realizatoarele postului Romania TV.

rtv

Foto: Pagina de Media

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: