politica

Aplaudaci PSD, trimisi in intampinarea lui Liviu Dragnea la Madrid: „Va iubim doamna premier”

Un grup de membri ai PSD a fost trimis, sambata, sa il intampine pe Liviu Dragnea, la Madrid, in fata cladirii in care avea loc congresul Partidului Socialistilor Europeni.

Pesedistii aveau pancarte pe care era scris „Va iubim doamna premier” si „Sustinem Liviu Dragnea”.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost huiduit la Madrid, vineri, chiar in plenul Congresului Partidului Socialistilor Europeni, dupa ce a sustinut un discurs plin de dezinformari.

La finalul discursului sau, in timp ce cobora de pe scena, eurodeputatul S&D Ana Gomes, din Portugalia, l-a huiduit pe Liviu Dragnea. „Afara cu coruptii! Nu vrem coruptie si corupti in PES si in S&D”, a spus Ana Gomes. Mesajul a fost transmis in spaniola. Eurodeputatul a confirmat, pentru Libertatea, ca ea este cea care a strigat si ca acesta a fost mesajul ei.

Gomes s-a aratat apoi revoltata ca lui Dragnea i s-a permis sa ia cuvantul de la tribuna congresului.

„Cum pot socialistii si Timmermans sa accepte un discurs al lui Liviu Dragnea la Congresul de la Madrid care pregateste alegerile europene? Putem sa inchidem ochii la acuzatiile grave de coruptie si crima organizata pe care i le-a adus OLAF?”, a scris Ana Gomes pe contul sau de Twitter, la scurt timp dupa discursul liderului PSD pe scena Congresului PES.

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a plans, in discrusl sau, ca „Dreapta europeana a distrus Europa, folosind austeritatea, manipularea sau, cum e in Romania, institutiile de forta ale statului”.

„Ne aflam aici pentru a discuta despre manifestul pe care stanga europeana il propune pentru aceste alegeri europene. Acest manifest, document, va schimba Europa in bine. Suntem dupa 15 ani de dominatie a Dreptei care a distrus multe valori, sperante, destine. Au distrus increderea in proiectul european si stim ca Dreapta face orice sa ne blocheze. Cred, dar trebuie sa le spunem oamenilor modul in are Dreapta europeana a distrus Europa, folosind austeritatea, manipularea sau, cum e in Romania, institutiile de forta ale statului”, a declarat Liviu Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Accident in Sectorul 3 al Capitalei. Doua persoane au ajuns la spital dupa ce o masina s-a ciocnit cu un tramvai

Doua persoane au ajuns sambata la spital in urma unui accident in Sectorul 3 al…

9 minute ago

Un algerian disparut in anii 1990, gasit viu in pivnita unui vecin dupa 27 de ani

Un barbat din Algeria a fost gasit in viata in pivnita vecinului sau, dupa ce…

44 de minute ago

Protest in Peru dupa ce guvernul a asociat transsexualitatea cu o tulburare mintala

Membri ai unor grupuri LGBTQ au manifestat, vineri, in fata Ministerului Sanatatii din Peru, dupa…

3 ore ago

Beizadeaua Victor Micula a scapat de puscarie, desi a tras cu mitraliera pe un pod din Oradea. Curtea de Apel l-a condamnat cu suspendare

Curtea de Apel Oradea decis sa il condamne la inchisoare cu suspendare pe Victor Micula…

59 de minute ago

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata in apropiere de Sf.…

2 ore ago