Apocalipsa dupa Sosoaca: „In Casa Poporului se face sex pe bune, imi e si frica sa deschid o usa!” – VIDEO

politica

Diana Sosoaca, sex, parlament, usa

Vine sfarsitul lumii, maica, asa cum ar zice babutele de la tara, daca si intr-o cladire reprezentativa pentru urmasii dacilor, adica stramosii romanilor, dupa cum se stie, a ajuns depravarea si desfraul. Cel putin aceasta este viziunea senatoarei independente Diana Sosoaca, distinsa parlamentara declarandu-se, recent, socata de ce se intampla in spatele usilor inchise din Casa Poporului.

„Se face sex, pe bune, in Parlamentul Romaniei, in birouri. Parlamentari cu tot felul de consiliere cu tot felul… Atentie ce va spun, asta a ajuns Parlamentul Romaniei. Imi e si frica sa deschid o usa. Mi-au povestit niste angajati, a venit una plangand la mine de rusine: „Am vrut sa intru in birou si nu mi-am inchipuit ca o sa vad pe domnul parlamentar, facea sex cu consiliera lui si a uitat usa deschisa.” Nu va suparati, radem, radem, dar este inimaginabil… Casa Poporului, au murit oameni sa o construiasca, e o frumusete de locatie, mana romaneasca, productie romaneasca, totul romanesc…”, a povestit Diana Sosoaca intr-o discutie televizata.

Asa cum se stie, senatoarea aleasa pe listele partidului extremist AUR, dar intre timp „divortata” de George Simion si camarazii lui, s-a facut remarcata pana acum prin numeroase declaratii controversate, in sprijinul carora nu a adus insa niciodata dovezi concrete. De pilda, la Scoala de Vara a partidului pe care l-a infiintat, SOS Romania, ea a afirmat ca „limba romana este limba primordiala, nu ne tragem din limba latina, latina se trage din limba romana”.

@triunghiulbasarabean #sosoaca #parlamentulromaniei #triunghiulbasarabean #romania ♬ sunet original – triunghiulbasarabean

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: