„Asta este dictatura militara”. Nu degeaba s-a enervat Ambasada Israelului, imagini clare cu agresiunile suferite de turistii israelieni – Video

news

Imagini clare cu interventia absurda si extrem de agresiva a jandarmilor impotriva celor patru turisti israelieni au fost publicate pe retelele de socializare. Jandarmii i-au bruscat in acele momente si pe jurnalisti pentru a-i impiedica sa filmeze.

„Asta este dictatura militara”, spune unul dintre martori. Alaturi de israelieni a fost batut si soferul taxi-ului in care se aflau acestia.

Ambasada Statului Israel a anuntat luni ca patru turisti israelieni au fost batuti de fortele de ordine la mitingul de vineri seara din Bucuresti.

„Avand in vedere dovezile pe care le avem in acest moment, se pare ca turisti israelieni nevinovati s-au aflat foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seara, in timp ce mergeau, cu un taxi, de la hotel catre un restaurant din Bucuresti”, a precizat, intr-un comunicat transmis Agerpres, Ambasada Israelului cu privire la incidentul in care au fost implicati 4 turisti israelieni.

Totodata, Ambasada Israelului a aratat ca turistii israelieni au fost batuti de fortele de ordine, in ciuda faptului ca au aratat pasapoartele straine si au explicat ca nu au de-a face cu evenimentele in curs.

„Au fost opriti, trasi afara din masina si, in ciuda faptului ca au aratat pasapoartele straine si au explicat ca nu au nimic de-a face cu evenimentele in curs, au fost batuti de catre fortele de ordine. Consideram acest incident ca fiind inacceptabil si extrem de serios. Turistii israelieni care au avut de suferit de pe urma interventiei brutale vor depune plangere penala impotriva agresorilor”, a mai transmis Ambasada Statului Israel.

”Eu, un prieten de-ai mei si un cuplu am plecat de la restaurant cu un taxi. Pe drum am vazut un baraj al fortelor de ordine si am aflat ca in Bucuresti sunt proteste. Soferul masinii a incetinit, dar a fost tras pe dreapta si jandarmii ne-au scos din taxi si efectiv ne-au linsat”, a povestit unul dintre turistii israelieni, Avi Sadeh, postului de televiziune israelian Chanel 12.

”Le-am aratat pasaportul si am incercat sa le explic ca suntem turisti si ca este vorba de o neintelegere, dar acest lucru nu i-a interesat. Este halucinant. Nimeni nu ne-a cerut scuze. Am fost la Ambasada Israelului din Bucuresti, dar era inchis. Vreau sa depun plangere impotriva Jandarmeriei romane”, a mai povestit turistul israelian batut de jandarmi in Capitala.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: