„Asta inseamna Dumnezeirea domnului Dragnea”. Comentariu savuros al lui CTP privind slugarnicia de care da dovada Rovana Plumb in fata lui Dragnea

politica

Intr-un comentariu la Digi24 despre relatiile dintre ministri si Liviu Dragnea, Cristian Tudor Popescu a spus ca acestia il zeifica pe seful PSD ca intr-un sistem comunist, totalitar. El a dat ca exemplu o declaratie a ministrului Rovana Plumb referitoare la Liviu Dragnea in contextul scumpirii carburantilor.

Iata dialogul de la Digi24:

Cosmin Prelipceanu: Politicienii pretind ca sunt legati de alegatorii lor, ca de la ei au nevoie de voturi, deci actioneaza in numele lor. Dar lipsa de logica sau negarea evidentei ii rupe complet de alegatorii lor.

C.T. Popescu: Nu. Alegatorii merg la pomp, dar cred in continuare acesti domni – am spus, ne gasim in universul national ceausist dinainte de 89. Acolo ce spunea partidul ca nu exista, nu exista, e foarte simplu.

Putea sa se intample orice. Aproape o saptamana nu s-a dat nicio informatie despre Cernobil , pentru ca asa a considerat partidul, ca nu trebuie sa existe deocamdata. Si Gorbaciov la Moscova, si Ceausescu la Bucuresti blocau informatii despre ce stia o lume intreaga.

Doamna Rovana Plumb a spus-o minunat – „Daca domnul Dragnea spune ca preturile nu cresc, ele nu cresc”. Asta inseamna Dumnezeirea domnului Dragnea. Domnul Dragnea e Dumnezeu, ca numai Dumnezeu poate sa intrupeze cuvantul.

Domnul Dragnea acum incepe sa fie zeificat de membrii Guvernului, de membrii ai conducerii partidului, avem acolo…

Cosmin Prelipceanu: In ciuda ratiunii…

C.T. Popescu: Care ratiune, cine-i ratiunea asta? Dumneavoastra ati vazut pana unde poate sa mearga un sistem de tip comunist/totalitar, pana la negarea adevarului care-ti tipa in fata pe strada? Asta era principalul senstiment ce te scotea din minti, dincolo de frig, de foame, nu erau medicamente, toate conditiile fizice groaznice… Ce te scotea din minti era contradictia inspaimantatoare dintre ce ti se intampla, ce vedeau pe strada in luminile alea tuberculoase de pe strazi, si prin case, si ce auzeai la televizor in fiecare seara. Asta era teribil, ca acolo se desfasura o lume paralela. Si se poate merge oricat de departe in aceasta directie de acesti demni urmasi ai celor din perioada respectiva, Partidul Comunist Roman.

„Daca domnul Dragnea a declarat ca preturile nu vor creste, asa va fi”, a declarat recent Rovana Plumb, cand a fost solicitata sa comenteze o declaratie in acest sens al lui Liviu Dragnea.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: