Atac la mana dreapta a lui Iohannis: I-au spart casa cand se afla la parada

politica

Casa consilierului prezidential Delia Dinu, sefa departamentului de Protocol al Presedintiei, care se afla in Domnesti, Ilfov, a fost sparta sambata. Imobilul a fost calcat de hoti in timp ce aceasta l-a insotit pe presedintele Klaus Iohannis la paradele de la Bucuresti si Alba Iulia.

”Politistii din Ilfov au fost sesizati ieri, 1 decembrie, in privinta acestui incident, iar in prezent, acestia desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat”, a precizat, pentru Mediafax, Dragos Romanescu, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov.

Ancheta a fost preluata de procurorii din Cornetu.

„La data de 1 decembrie a.c., in jurul orei 18.00, politistii din Ilfov au fost sesizati, prin plangere, cu privire la faptul ca, in comuna Domnesti, persoane necunoscute ar fi patruns prin efractie intr-o locuinta si ar fi sustras mai multe bunuri. In acest moment este in desfasurare o ancheta, fiind analizate toate pistele existente, iar pe masura ce datele vor putea fi facute publice, vor fi comunicate. Politistii continua cercetarile, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat”, informeaza Politia Ilfov, printr-un comunicat de presa.

Delia Dinu este sefa Departamentului Protocol din Administratia Prezidentiala. Ea a fost numita Consilier Prezidential la data de 1 iulie 2016.

Delia Dinu activat in cadrul Serviciului de Protectie si Paza in perioada 2000-2012. Intre aprilie 2005 si mai 2008 si-a desfasurat activitatea in calitate de consilier in cadrul Compartimentului Protocol al Administratiei Prezidentiale. In perioada mai 2008 – august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administratiei Prezidentiale.

In august 2012 a fost numita Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administratiei Prezidentiale. A participat la Conferinta Globala a Sefilor de Protocol – Washington 2012 si Conferinta Globala a Sefilor de Protocol – Seul 2014.

Comentarii: