Categories: politica

Au esuat negocierile in America? Alina Gorghiu, macelarita de Gadea pe Antena 3

Recent, presa a relatat despre cuplul Mihai Gadea-Dan Mihalache, fotografiat in timpul unei intalniri a sasilor in Munchen. De asemenea, a fost prezentata in mass-media si participarea lui Mihai Gadea la un eveniment petrecut pe pamant american, intalnire la care au luat parte si mai multi politicieni romani, printre care si copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

Multe speculatii s-au facut pe tema acestor alaturari, mizandu-se pe faptul ca Alina Gorghiu negociaza o alianta cu trustul media al lui Voiculescu.

Insa ceva nu a mers bine in SUA, pentru ca Antena 3 a avut sambata o serie de stiri cu titluri dintre cele mai dezagreabile la adresa Alinei Gorghiu.

Dupa cum observa jurnalistul Mihai Radu de la Catavencii, pe pagina sa de Facebook, in doar cinci minute pe burtiera s-au succedat urmatoarele titluri: „Alina Gorghiu, atac la buzunarul bolnavilor de cancer”/„Alina Gorghiu a pus ochii pe banii bolnavilor”/„Cum vrea Alina Gorghiu sa smulga bani de la bolnavi”/„Gorghiu, proiect de lege pentru saracirea bolnavilor”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Anghel Liviu

Share
Published by
Anghel Liviu

Recent Posts

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

29 de minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

O oră ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

2 ore ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

2 ore ago

Statele Unite au acuzat Rusia ca ar fi folosit agenti chimici interzisi in razboiul din Ucraina

Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva fortelor ucrainene, incalcand…

2 ore ago