Au innebunit borfasii. PSD-istul Adrian Severin, despre protestatarii #Rezist: „Provinciali, suburbani, ignoranti, inapoiati, fascisti”

politica

Fostul europarlamentar PSD Adrian Severin publica un mesaj foarte violent la adresa romanilor care, sambata, au protestat in Piata Victoriei si in marile orase. Severin a executat o condamnare la inchisoare pentru luare de mita.

Severin lanseaza o avalansa de invective la adresa protestatarilor.

„Comicaria trista a “rezistentilor”. Aseara “rezistentii” s-au adunat din nou ca sa … reziste. Sa reziste la ce? La dorinta de mai bine a majoritatii romanilor. La aspiratiile de liniste si stabilitate ale societatii. Pana la urma la imboldurile bunului simt.

Ceea ce ma frapeaza la acesti “rezistenti” este diferenta uriasa intre aparenta si esenta. Se pretind cosmopoliti, dar sunt extrem de provinciali. Se pretind civilizati, dar sunt suburbani. Se pretind experti, dar sunt ignoranti. (Si vorba lui Moliere, prostul savant este mai prost ca prostul ignorant.) Se pretind moderni, dar sunt inapoiati. Se pretind umani, dar sunt cruzi. (Inclusiv cu copiii lor, pentru fericirea carora spun ca lupta, dar pe care si-i fac scuturi umane la manifestatii neautorizate.) Se pretind anticomunisti, dar sustin precepte bolsevice. Se pretind democrati dar, sunt fascisti. (Dupa cum se vede, extremele se ating.) Se pretind patrioti dar sunt tradatori.

Se zice ca diferenta intre aparenta si esenta este sursa comicului. Iata ca nici asta nu este intotdeauna adevarat. Ei nu sunt comici; sunt tristi. Iar tristetea lor risca sa devina tristetea natiunii”, a scris Adrian Severin pe Facebook.

La protestul de duminica seara din Piasa Victoriei au participat in jur de 7.000 de oameni, care au cerut demisia Guvernului si au scandat ”PSD, ciuma rosie”, ”Hotii!” si ”Demisia!”. Unii dintre protestatari au avut conflicte cu jandarmii. Manifestantii le -au strigat ”Sclavi” jandarmilor si au cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: