Au transmis condoleante. Tariceanu si Constantin si-au „omorat” un deputat. Acesta este VIU

news

Eroare grava la proaspatul partid ALDE: Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin au transmis miercuri condoleante familiei deputatului Octavian Bot, pentru ca, dupa o ora si jumatate, un comunicat al ALDE sa precizeze ca deputatul traieste si sa prezinte scuze, acuzand o „eroare impardonabila” cauzata de „presa locala”.

„Dintr-o eroare impardonabila, astazi a fost transmis un mesaj de condoleante familiei deputatului Octavian Bot. Informatia fost preluata din presa locala si mai tarziu am aflat ca starea de sanatate a domnului deputat se afla, intr-adevar, intr-o situatie critica.

Ne cerem scuze atat familiei Bot, cat si presei si va rugam sa nu luati in considerare anuntul trimis mai devreme”, se arata intr-un comunicat semnat „Departamentul de comunicare”, citat de hotnews.ro.

Anterior, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, care conduc ALDE, au anuntat moartea deputatului Octavian Bot, la varsta de 64 de ani.

„Deputatul Octavian Bot a luptat pentru ideile liberale si a fost o persoana care si-a adus contributia la contruirea liberalismului si a democratiei in Romania. Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-l cunoasca. Dumnezeu sa il odihneasca!”, se arata in acest comunicat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: