politica

AUR nu vrea deloc fabrici de cipuri in UE: „Iata ce ne spune doamna Ursula”. Reactie taioasa a lui Ghinea (USR): „O veste proasta pentru fascisti: aveti cipuri in telefoane, in computere, in masini, pana si in aspiratoarele alea inteligente rotunde”

Deputatul AUR Ciprian Ciubuc sustine ca intentiile Comisiei Europene de a incuraja productia de cipuri in tarile UE au legatura in realitate cu ciparea oamenilor. Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, are o replica acida:”Stati, ma, linistiti, nu va baga nimeni cip-uri in creier, nu e nimic acolo”.

„Sa radem cu AUR! Domnul acesta este parlamentar roman. Din partea AUR. El ia un film in care Presedinta Comisiei Europene anunta lansarea proiectul european de aducere pe continent a productiei de cipuri. Si baga asa conspirationist: uita, ma, UE baga cipuri in noi.

O veste proasta pentru fascisti: aveti cipuri in telefoane, in computere, in masini, pana si in aspiratoarele alea inteligente rotunde. Chiar si in frigidere. Tot ce inseamna in jurul vostru tehnologie. Si e ok. Nu musca.

Economia mondiala e in criza de cipuri. Productia nu face fata cererii. E cursa continentala intre UE, America si China pentru noi capacitati de productie.
Sunt foarte mandru ca am pus jumatate de miliard de euro in PNRR pentru participarea Romaniei la aceasta cursa. Daca Guvernul de blegi nu rateaza, vom avea productie de cipuri in Romania in anii ce vin. Cel mai probabil la industria de subansamble auto care deja contribuie mult la economia Romaniei – cei care produceau volane si alte componente simple pot face pasul spre tehnologiile cele mai complicate. Romania e pe locul 4 in UE in acest proiect, ca alocare financiara.

Si omul asta crede ca Ursula von der Layen lanseaza productia de cipuri in vaccin. Si are sute de mii de vizualizari. Si comenteaza apoi: ‘Zarurile sunt aruncate, 70-80% din europeni au fost exemplari, s-au injectat!’.

Am asa senzatia ca au ajuns habaucii la butoane. Dar adevarul e ca s-au cocotat acolo in tacerea jenata a oamenilor normali, care sunt cei mai multi in tara asta. Destul! Stati, ma, linistiti, nu va baga nimeni cip-uri in creier, nu e nimic acolo…

Fara niste cipuri, nici nu aveati de unde posta aceasta imbecilitate. Si fiecare dintre aia care v-au dat like are macar un cip pe langa el, in telefon, ca like nu se da cu furca”, a subliniat Ghinea.

Iata si cateva dintre comentariile de la postarea deputatului AUR.

Citeste si: Un deputat AUR vrea sa-i scoata pe romani la sapat transee impotriva rusilor: „Santuri de 4 metri adancime si 8 metri latime de-a lungul frontierei flancului estic”

Ciubuc a solicitat recent sa fie sapate santuri 4 metri adancime si 8 metri latime la granita estica si toate podurile sa fie dotate cu „explozibil de distrugere”.

„Masuri urgente, pe care le pot lua niste conducatori demni in contextul disensiunilor NATO-Rusia. Masuri militare urgente:

– Armata obligatorie pentru absolut toti barbatii de 18-40 ani, o pregatire minima, elementara de aparare, 3 luni pentru toti barbatii cu studii superioare, si 6 luni pentru cei fara studii superioare. (Romania nu are barbati pregatiti sa-si apere tara, casa si familia!)

– Convocarea, mobilizarea si antrenarea tuturor rezervistilor apti.

– Santuri de 4 metri adancime si 8 metri latime dea (sic! – n.red.) lungul frontierei flancului estic.

– Toate drumurile nationale si internationale de intrare in tara dinspre granita de Est, securizate, podurile de intrare dotate cu explozibil de distrugere”, a cerut deputatul Ciubuc intr-un mesaj postat pe Facebook.

Ciubuc a mai sustinut apoi ca in Romania nu mai sunt barbati, ci „pensati si epilati”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Ion Iliescu, audiat acasa de procurori timp de doar 10 minute. El a invocat ca are 94 de ani si nu se poate deplasa

O echipa de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineata, la locuinta lui…

31 de minute ago

Evadare in masa in Nigeria cu ajutorul ploii. 118 detinuti au fugit dupa ce ploile abundente au distrus o parte a inchisorii – Video

Cel putin 118 detinuti au evadat din inchisoare dupa ce ploile abundente din noaptea de…

19 minute ago

China, nu Europa, este principala prioritate geopolitica a SUA, avertizeaza Macron. El cere ca UE sa isi regandeasca strategiile pentru viitor

Blocul celor 27 de tari trebuie sa isi regandeasca urgent modelele de aparare si economice…

9 minute ago

SUA se pregatesc sa anunte contracte de armament in valoare de 6 miliarde de dolari pentru Ucraina

Statele Unite pun la punct unul dintre cele mai mari pachete de ajutor militar pentru…

O oră ago

Beijingul il avertizeaza pe Blinken: „SUA sa nu calce in picioare linia rosie a Chinei”

Blinken, care efectueaza a doua sa vizita in China in mai putin de un an,…

6 minute ago

Dan Voiculescu se da cu Firea. Sondaj la Antena 3, Piedone este trantit pe locul 2, de la 40% a fost adus la 28%

Antena 3 a prezentat, joi seara, un sondaj ARA din care rezulta ca Gabriela Firea…

14 ore ago