Avocata lui Trump, surprinsa cand facea poze cu fanii, desi solicitase amanarea unui termen al procesului pe motiv ca e grav bolnava de Covid – VIDEO

externe

avocata, Donald Trump, minciuna, Covid, selfie

Avocata lui Donald Trump, Alina Habba, a fost vazuta marti in New Hampshire socializand si facandu-si selfieuri cu suporterii republicani, la doar o zi dupa ce ceruse o amanare a procesului de defaimare a fostului presedinte pe motiv ca s-a imbolnavit de Covid si are febra mare.

Luni, unul dintre cei noua jurati care examineaza cel de-al doilea proces de defaimare intentat de scriitoarea E. Jean Carroll impotriva lui Trump a fost scutit pentru ca era bolnav. Desi judecatorul Lewis Kaplan si avocatii lui Carroll au fost de acord sa continue procesul cu opt jurati, echipa de avocati a lui Trump a cerut o amanare, spunand ca si Habba a fost expusa la Covid si avea febra mare. Ea nu purta o masca in timpul audierii.

A doua zi, insa, Habba a fost vazuta sarbatorind victoria lui Trump in alegerile primare din New Hampshire de catre Garrett Haake de la NBC News. Raportul lui Haake pare sa fi fost confirmat de un tweet al fostului consilier al lui Trump, Dylan Quattrucci, care a distribuit pe retelele sociale o fotografie in care apare alaturi de o Habba cat se poate de sanatoasa si zambitoare, facuta la petrecerea pentru victorie.

„Tocmai am ajuns la petrecerea de victorie a presedintelui Trump la alegerile primare din NH si am dat peste minunata Alina Habba”, a postat el pe X, fostul Twitter, scrie Huffington Post. „Alina este avocata rockstar a presedintelui Trump & o mare sursa de inspiratie pentru mine!”. Entuziasmul pare sa-l fi costat scump pe Quattrucci, care a fost ulterior concediat din echipa de campanie a lui Trump.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: