politica

Badalau, exclus din conducerea PSD. Insa baronul PSD a gasit pe cine sa lase in locul sau

Niculae Badalau a fost exclus din conducerea PSD, este una dintre principalele decizii luate miercuri in sedinta CEX al PSD.

CEX a decis ca Badalau sa se retraga din conducerea interimara a PSD, anunta surse PSD. Liderul PSD Bacau, Dragos Benea, a propus sa se supuna votului CEX chiar excluderea din partid a lui Badalau, insa Marcel Ciolacu a refuzat. Nervos, Benea a plecat din sedinta. „Nu vrea Ciolacu sa supuna la vot problema cu Badalau. De asta am plecat”, a spus el la iesirea din sediul PSD.

Badalau nu va pierde insa din influenta si putere intrucat in locul sau, in conducerea centrala a PSD, va fi instalat Marius Mina, finul sau de cununie. Mina este acum presedinte al CJ Giurgiu.

Iata-l pe Niculae Badalau alaturi de finul Marius Mina

Badalau a declarat, inainte de sedinta CEX, ca va respecta decizia colegilor sai din CExN in cazul in care va fi sanctionat pentru declaratiile facute la adresa diasporei si si-a cerut scuze tuturor romanilor plecati la munca in strainatate si familiilor acestora.

„As incepe, din nou, sa-mi cer scuze tuturor romanilor plecati in strainatate la munca, sa-mi cer scuze familiilor lor. Regret contextul si formularea total nefericite, e clar ca eu nu gandesc asa si foarte multi oameni stiu asta. Eu ii pretuiesc si ii respect pe absolut toti romanii, indiferent unde sunt”, a declarat Niculae Badalau, miercuri, inainte de sedinta CExN al PSD.

Intrebat daca ar trebui sa faca un pas in spate din conducerea partidului, el a spus: „Respect decizia colegilor din CExN, accept decizia colegilor din CExN”.

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca in diaspora ar fi „700.000 de oameni (…) care au pasapoartele cu domiciliu”, restul fiind „fetele alea de le duc astia”.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Sadiq Khan obtine al treilea mandat de primar al Londrei, dupa un „vot istoric.” 2,4 milioane de londonezi s-au prezentat la urne

Laburistul Sadiq Khan a obtinut un al treilea mandat, succesiv, de primar al Londrei, dupa…

30 de minute ago

Oficial israelian: Nu am fost de acord sa punem capat razboiului si nici nu ii vom lasa pe mediatori sa garanteze incheierea razboiului

In a doua declaratie din ultimele ore, un oficial israelian a negat din nou informatiile…

2 ore ago

Polonia: Pretul gazelor va creste cu peste 50%, anunta cel mai mare furnizor de gaze din tara. Cum incearca guvernul sa atenueze impactul asupra populatiei

Cel mai mare furnizor de gaze naturale din Polonia, PGNiG, a trimis clientilor sai scrisori…

2 ore ago

In ciuda amenintarilor cu deportarea, si mai multi migranti incearca sa ajunga in Marea Britanie

Zeci de migranti in doua barci pneumatice au ajuns sambata pe coasta de sud a…

3 ore ago

Berlinul vrea sa doneze vila lui Goebbels. Daca nu sunt doritori, va fi demolata

Guvernul german vrea sa cedeze o vila detinuta candva de ministrul propagandei lui Adolf Hitler,…

3 ore ago

Micutzu, despre Ciolacu: „Nu stie sa lege cinci cuvinte, pare la baza analfabet. Eu zic ca de asta nu-i vedem pe astia cum scriu” – Video

Actorul Cosmin Nedelcu (Micutzu) are o pozitie acida in legatura cu premierul PSD Marcel Ciolacu.…

5 ore ago