politica

„Bai, papagalule!”. Comportament PSD-ist, cum se desfasoara sedinta Gabrielei Firea cu consilierii Capitalei

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a avut din nou un comportament suburban in sedinta Consiliului General de joi.

„Bai, papagalule!”, a urlat Badulescu la adresa consilierului USR Alexandru Gadiuta.

„#PSDlaPMB e on fire! Urla si jigneste si taie microfoane. Pare ca orasul acesta este rapit si tinut la un subsol umed si plin de mucegai asa, de unde ni se mai urla lucruri pe un ochi de geam”, a relatat activista Zamfi Irina.

Gadiuta a fost atacat de Badulescu pentru a indraznit sa intrebe „de ce avem datoriile de figureaza prin situatiile financiare ale PMB?”.

Citeste si: „Urangutanul lui Firea”. Badulescu, gesturi obscene la adresa unei femei din USR: „Du-te ba de aici si lasa-ne in pace!”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca Municipalitatea se afla intr-un impas financiar, mentionand ca in urma rectificarii bugetare la nivel national „municipiul Bucuresti a primit zero lei”, in conditiile in care doar Primaria Capitalei a cheltuit in aceasta perioada de criza sanitara 10 milioane de euro.

„In urma rectificarii bugetare la nivel national, municipiul Bucuresti a primit zero lei, in conditiile in care doar Primaria Capitalei a cheltuit in aceasta perioada de criza sanitara 10 milioane de euro, reducand sau anuland alte proiecte care, de asemenea, erau necesare Capitalei. Faptul ca am putut sa cheltuim acesti bani pentru bucuresteni este un lucru bun, lucrul rau este acela ca nu mai sunt bani (…). Am facut solicitari pentru a ni se acorda posibilitatea, deci a ni se aproba sa putem contracta un imprumut de la Trezorerie sau de la bancile comerciale. Inca suntem in asteptarea acestui acord din partea centralei care acorda astfel de aprobari pentru toate autoritatile publice locale. Suntem intr-un impas financiar, dar nu vrem sa abdicam”, a spus Firea, in sedinta CGMB de joi.

Ea a mentionat ca Municipalitatea nu poate sa ii lase pe oameni „fara hrana, fara medicamente, fara aprovizionarea si dotarea spitalelor”, acestea fiind „servicii vitale”.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Astazi este ultima zi. Apelurile lui Ciolacu si Firea au fost degeaba, Piedone a plecat in vacanta in loc sa-si retraga candidatura

Cristian Popescu Piedone este plecat in vacanta, in ultima in zi in care ar fi…

O oră ago

Europarlamentarul roman Eugen Tomac a solicitat Comisiei Europene sa investigheze felul cum mari companii europene subventioneaza masina de razboi a lui Putin

Intr-o postare facuta pe pagina personala de Facebook, europarlamentarul roman Eugen Tomac critica ipocrizia companiilor…

O oră ago

Noi amenintari nucleare la Russia 1 TV: „Franta va fi dezarmata intr-o clipa si insulele britanice vor ajunge sub apa”

Un prezentator al televiziunii de stat ruse si propagandist al Kremlinului a lansat o noua…

24 de minute ago