news

Bani pentru presa. Trustul lui Voiculescu incaseaza cei mai multi bani de la Guvern in cadrul campaniei „de informare publica”

Pagina de Media anunta ca Grupul Intact, controlat de familia Voiculescu, va lua cea mai mare „felie” din campania de informare prin care Guvernul sprijina presa: peste 3,3 milioane de euro pe durata celor patru luni de campanie, prin Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Radio ZU, dar si prin Jurnalul National si site-urile grupului.

Antenele au obtinut cea mai mare suma pentru campanie: sunt peste 1,7 milioane la Antena Group (campania este pe Antena 1 si pe Antena Stars) si 630.000 de euro la Antena 3.

Grupul Intact intra in campanie si cu site-urile (250.000 de euro), Radio ZU (625.000 de euro) si cu Jurnalul National (30.000 de euro).

Catre grupul Pro T se vor duce, in cele patru luni de campanie, aproape 1,5 milioane de euro pentru posturile TV. Alti 300.000 de euro sunt pentru online.

Kanal D va primi 1,3 milioane de euro, iar Romania TV, aproape 900.000 de euro.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

O oră ago

Soferii de taxi din Londra au dat in judecata Uber pentru concurenta neloiala si cer 250 de milioane de lire sterline despagubiri

Uber se confrunta cu un proces in urma caruia ar putea plati sute de milioane…

O oră ago

Gabriela Firea promite noi pomeni electorale pentru a fi votata: cardul pentru tineret, prin care tinerii ar urma sa beneficieze de reduceri de preturi

Aflata in sondaje mult in urma lui Nicusor Dan, Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria…

32 de minute ago

O gradina zoologica din Rusia a trimis pe frontul din Ucraina doi pauni pentru „a inspira trupele care lupta”

O gradina zoologica din Rusia a incercat sa isi faca partea sa in razboiul tarii…

2 ore ago