Categories: news

Basescu dezvaluie FARSA de la Antena 3: „Aseara au transmis din afara sediului Intact. Au 2-3 studiouri la Romexpo”

Traian Basescu afirma ca scandalul creat de Antena 3 este o „farsa”, deoarece nu este in pericol suspendarea emisiei, cat timp televiziunea are ai multe studio-uri si in alte parti. „Chiar aseara, emisiunea s-a transmis din locatia de la excelsior… deci s-a transmis din afara sediului Intact”, spune Basescu.

„E o actiune in aplicarea legii. E cunoscuta relatia dintre mine si Antene si n-as comenta evenimentul, dar cred ca e aplicarea unei hotarari judecatoresti, nu cred ca poate fi pusa sub semnul intrebarii”, a declarat fostul sef de stat.

El a criticat demersul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, de a-l chema la Parlament pe premierul Ciolos.

„Ce mi s-a parut ilegitim a fost actiunea de azi a presedintelui Senatului si a Cenatului in ansamblu, unde PSD, UNPR, PNL si UDMR au votat pentru chemarea premierului Ciolos in fata Senatului, sa dea explicatii de ce ANAF a inceput procedura de punere in aplicare a unei hotarari judecatoresti. Mi se pare ca oamenii astia nu mai inteleg nimic din democratie.

Din cate stiu, trustul Intact are 2-3 studiouri la Romexpo, are inchiriat teatrul Excelsior, cu toate echipamentele pentru transmisiuni in direct, deci cred ca suntem intr-o farsa care pune sub semnul intrebarii obligativitatea punerii in aplicare.

Ma intreb ce ar face domnul Tariceanu daca un cetatean primeste o hotarare judecatoreasca definitiva si nu se supune ei? Il cheama pe Ciolos? Sau statul se duce si-l face tandari pe cetatean si-l pune sa execute hotararea? E ingradita libertatea de expresie cand ai 2-3 studiouri? Chiar aseara, emisiunea s-a transmis din locatia de la Excelsior… deci s-a transmis din afara sediului Intact”, a mai declarat Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

10 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

10 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

11 ore ago