politica

Basescu o executa si pe Dana Budeanu: „I se pare ca-i desteapta Pamantului si e de un ridicol absolut”

Candidatul PMP la Primaria Capitalei Traian Basescu a comentat miercuri, la Adevarul Live, implicarea Danei Budeanu in campania electorala pentru locale, care a lansat mai multe acuzatii la adresa candidatului sustinut de USR-PLUS-PNL Nicusor Dan, si elogii pentru Gabriela Firea. „O femeie fara cultura. I se pare ca-i desteapta Pamantului si e de un ridicol absolut”, a afirmat Basescu despre Dana Budeanu.

Intrebat ce parere are despre implicarea Danei Budeanu in campania pentru Gabriela Firea, fostul presedinte Traian Basescu a catalogat-o drept „ridicola”.

„O ridicola. E o femeie fara cultura. I se pare ca-i desteapta pamantului si e de un ridicol absolut. Nu spun ca Nicusor Dan nu a intervenit pentru acel cetatean care incalcase legea. Dar ajungea daca se limita la aceasta informatie. Am vazut-o si aseara, pur si simplu fara vocabular. Se vede ca e o femeie care nu citeste. Nu are cuvintele la ea. Se face ca gandeste adanc, dar pare ca nu are cu ce”, a explicat Traian Basescu, citat de news.ro.

Dana Budeanu este cea care a facut publica o discutie dintre Nicusor Dan si Cristian Zarescu, consilierul primarului Sectorului 4, care viza ordinul de demolare a unei cladiri din ”Oraselul Copiilor” apartinand omului de afaceri Mihai Mitrache. Ulterior, ea a prezentat si imagini de la intalnirea lui Nicusor Dan cu un dezvoltator imobiliar, pe tema unui PUZ contestat in instanta.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Rusia desfasoara o campanie agresiva de sabotaj sub acoperire in Europa. UK si Germania, cele mai recente tari vizate

Determinata sa isi sporeasca atat presiunea pe campul de lupta asupra Ucrainei, cat si presiunea…

2 ore ago

Scandal intre suveranisti. Razvan Constantinescu: „George Simion este un golan”

Medicul Razvan Constantinescu, devenit celebru in perioada pandemiei prin negationism si promovarea de teorii conspirationiste,…

O oră ago

Warren Buffett: „Am lasat duhul sa iasa din lampa… Inteligenta artificiala, o bomba atomica”

Miliardarul Warren Buffett a lansat, un avertisment dur in ce priveste inteligenta artificiala, despre care…

4 minute ago

Seful OpenAI vrea sa transforme inteligenta artificiala intr-un „coleg super-competent care stie absolut totul” despre viata ta

In viziunea lui Sam Altman asupra viitorului, inteligenta artificiala este un pic intimidanta, relateaza Business…

O oră ago

Casa Alba: Ajutorul american va ajuta Ucraina sa treaca la contraofensiva in 2025

Casa Alba este convinsa ca ajutorul militar oferit de Statele Unite va contribui la tranzitia…

O oră ago