politica

Basescu risca sa fie evacuat. Trebuia sa plece deja din vila de protocol, ce i-a fost luata pentru ca a colaborat cu Securitatea

Regia Autonoma „Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) tramsmite, miercuri, intr-un comunicat oficial, ca luni a expirat termenul in care fostul presedinte Traian Basescu trebuia sa elibereze vila de protocol, iar fostul presedinte al Romaniei a fost notificat de acest lucru. Regia spune ca, in conditiile in care nu se va da curs notificarii in sensul eliberarii resedintei oficiale, vor demara procedurile de evacuare.

RA-APPS precizeaza ca in data de 23.05.2022 s-a implinit termenul legal de 60 de zile in care Dl. Traian Basescu avea obligatia de a elibera si preda imobilul situat in Bucuresti, Str. Gogol nr. 2, Sector 1, potrivit News.ro.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la iesirea din vila de protocol, ca nu s-a mutat inca pentru ca nu este gata apartamentul pe care l-a achizitionat.

El a mai spus ca a primit ieri notificarea de la RAAPPS, in care se spune ca trebuie sa evacuez imobilul, si ca un executor judecatoresc se va ocupa de procedura, dar ca nu i s-a dat un termen.

”Eu sper sa fie o plecare civilizata, chiar daca oamenii politici din Romania s-au aratat atat de lasi, au tinut sa faca legi pentru mine, dupa ce nu am mai avut putere politica”, a mai afirmat Basescu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Oferta de cazare pentru turisti la Londra: Un cort intr-o sufragerie pentru 80 de lire pe noapte

Un anunt Airbnb care ofera turistilor sansa de a sta intr-un cort in interiorul unui…

26 de minute ago

Ploile catastrofale din sudul Braziliei au provocat aproape 40 de morti – alte aproximativ 70 de persoane sunt date disparute

Ploile torentiale care afecteaza cel mai sudic stat brazilian Rio Grande do Sul au ucis…

31 de minute ago

Parlamentarii francezi spun „nu” englezei la Jocurile Olimpice de la Paris

Dupa ce s-au luptat mult timp cu folosirea limbii engleze in publicitate, muzica si film,…

40 de minute ago

Xi Jinping, in Europa, dupa cinci ani. Presedintele chinez va vizita Franta, Serbia si Ungaria

Presedintele chinez Xi Jinping este asteptat saptamana viitoare in Europa pentru prima data in ultimii…

48 de minute ago

O fosta consiliera a lui Trump a izbucnit in plans in fata instantei, dupa ce a recunoscut ca acesta a gestionat campania de musamalizare a aventurilor sale sexuale

Fosta consiliera de la Casa Alba, Hope Hicks, s-a emotionat puternic spre finalul marturiei sale,…

59 de minute ago