Bilantul a ajuns la 53 de MORTI. Ea era Madalina Strugaru, iubita solistului de la Goodbye to Gravity

news

Alte doua persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, printre care prietena solistului Goodbye to Gravity Madalina Strugaru, au murit la Spitalul Floreasca din Capitala.

Potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax, printre cei doi pacienti de la Floreasca decedati in cursul noptii este Madalina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Galut. Tanara muncea intr-o multinationala si colegii ei au demarat o strangere de fonduri zilele trecute pentru ca Madalina sa aiba parte de cele mai bune ingrijiri medicale.

madalina2

 

Celalalt tanar care a decedat astazi este Alex Aliman.

alex

Andrei Galut a fost transferat, in 7 noiembrie, intr-un spital din orasul olandez Beverwijk. Dupa incendiul din clubul Colectiv, Andrei Galut a fost internat in stare grava la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp si arsuri de cai respiratorii, fiind ventilat mecanic. Familia lui a facut apel, pe Facebook, la romanii care se afla in Olanda, in masura in care pot, sa o sustina pe mama lui Andrei, Mariana Belean, care se afla alaturi de fiul ei.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In 13 zile de la tragedie au decedat alte 26 de persoane, numarul victimelor ajungand, joi, la 53.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: