news

Bittman, nou atac delirant: „Andreea Esca si-a inscenat boala. Nu asa se revine la stiri, vesela si ferice”

Dan Bittman revine cu noi declaratii scandaloase despre epidemia de coronavirus. El a sustinut intr-o emisiune online ca Andreea Esca „si-a inscenat boala”.

”S-au cautat atatea si atatea exemple, au vrut sa gaseasca si in lumea sportului, au vrut sa gaseasca si in lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut sa gaseasca la un moment dat chiar si in lumea asta, a noastra, a artistilor, a cantaretilor… Daca cred ca Andreea Esca si-a inscenat boala? Da, cred ca da! Cred ca nu e nimic adevarat acolo. E parerea mea! E prietena cu mine, dar… parerea mea e ca nu e nimic adevarat.

Am vazut oameni care au trecut prin chestia asta, nu asa se trece si nu asa se revine la stiri, vesela si ferice! Eu cred ca acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau sa ma lupt acum cu PRO TV-ul… Dar in fiecare zi ne toarna cu picatura dezastre peste dezastre si motive sa fim cuminti si sa tacem”, a declarat Dan Bittman la emisiunea online moderata de Madalin Ionescu.

Recent, Bittman i-a acuzat pe Klaus Iohannis si Florin Citu ca „nu au facut niciun spital peste vara din miliardele promise”.

„La bani e cea mai mare problema. Din miliardele promise de Citu si presedinte nu s-a facut niciun spital. Ce ne-a oprit o vara intreaga sa facem ceva? Mai e o chestie. Toata treaba e fluida. Lucrurile se schimba de la ora la ora. Suntem praf, asta stiam. Ma uit la oamenii care au ochelarii aburiti. Acolo e clar, cand se aburesc ochelarii. Pe acolo iese covidul. Covidul nu sta la 1 metru jumate, covidul e in aer”, a declarat Bittman la Antena 1.

El a sustinut ca nu este impotriva purtarii mastii de protectie.

„In Romania e foarte usor sa discreditezi pe oricine. Nu sunt impotriva mastii si a niciunei masuri coerente. Virusul nu te omoara asa… nu e letal. Cred ca trebuie sa lamurim lucrurile. Uniunea Europeana e un esec dupa parerea mea. Cand a fost acum sa inchidem, am inchis fiecare pentru tara noastra. Sunt un om care a respectat legea. O respect in continuare. Trebuia sa ne zica din prima. Asta e viata voastra. 10 ani asa o ducem. Noi acum sunt in razboi. Nu avem o lista. Am innebunit, am inceput sa facem masti abia dupa o luna de zile”, a mai spus Bittman.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Aterizarea unui avion pe o autostrada aglomerata din Letonia. Cu ce probleme s-a confruntat pilotul – Video

Un avion cu doua persoane la bord a aterizat de urgenta pe o autostrada din…

43 de minute ago

Profesorii iranieni au iesit in strada in toata pentru a cere reforme in educatie. Regimul a trecut la represalii

Profesorii din Iran au iesit in strada in sprijinul reformelor din sectorul educatiei si pentru…

39 de minute ago

Raportul oficial, cum a aparut craterul din mijlocul Slanicului: „Efectul actiunii apei care circula prin subsol pe dedesubtul stratului de asfalt”

Autoritatile au dat publicitatii, luni un raport preliminar in cazul surparii unei zone din centrul…

O oră ago

Scad puternic temperaturile, se raceste vremea in Romania. Ploile vor predomina in majoritatea regiunilor in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va raci in majoritatea regiunilor tarii in urmatoarele zile, insa de la mijlocul…

O oră ago

Rusia: Criza de forta de munca in industria de petrol si gaze, armata ofera salarii mai mari si mai multe avantaje

Industria ruseasca de petrol si gaze a fost cruciala pentru finantarea invaziei din Ucraina, oferind…

2 ore ago