Bittman reactioneaza urat la adresa celor care ii critica slugarnicia fata de PSD: „Sunteti bolnavi, nu fac parte dintre voi si sunt mandru de asta” – Video

news

Cantaretul Dan Bittman reactioneaza furios la adresa celor care ii reproseaza slugarnicia fata de primarul PSD Daniel Florea. Bittman a prezentat un eveniment penibil organizat de Primaria Sectorului 5 in care s-au cheltuit peste 700.000 de euro.

Bittman a avut numeroase referiri slugarnice la adresa activitatii lui Daniel Florea in cadrul evenimentului numit „50 de ani de Sectorul 5”. „Dom’ primar, vad ca merge bine treaba aici, in sectorul 5. Extraordinar, toata lumea-i fericita”, „Domnul primar face o treaba foarte buna”, au fost cateva dintre laudele lui Bittman.

Citeste si: „Va invit la ciolan cu fasole”. Cati bani a incasat Dan Bittman pentru prestatia slugarnica in fata primarului PSD – Video

Numerosi utilizatori de Facebook i-au reprosat lui Bittman atitudinea slugarnica, insa acesta a gasit de cuviinta sa reactioneze cu invective.

„Ar trebui sa intrati in pamant de rusine atunci cand, fara sa ma cunoasteti, va permiteti sa ma jigniti. V-ati obisnuit in Romania ca toti trebuie sa traim si sa gandim dupa placul unei majoritati bolnave. Ei bine eu nu fac parte din majoritatea dvs. si ma mandresc cu asta. (…) Menirea mea a fost si va fi alta pe acest pamant”, a reactionat Bittman.

Ulterior, Bittman a sters mesajele critice la adresa sa, inclusiv raspunsurile sale iritate.

Iata un reportaj de la acest eveniment, realizat de jurnalistii de la Recorder.ro:

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: