Categories: news

Blestem pe capul unui senator. Era supravegheat nu numai de DNA, ci si de NEVASTA. Cum il urmarea consoarta

Senatorul Marius Isaila a declarat marti in fata judecatorilor, in dosarul de coruptie in care este judecat, ca a fost urmarit atat de DNA, cat si de sotie, care montase un dospozitiv de localizare a masiniii sale.

Senatorul independent Marius Isaila (fost parlamentar UNPR) si fostul sau consilier, Cristian Ene – in prezent denuntator in cauza – au fost audiati, marti, de Completul de 5 judecatori al Instantei supreme in dosarul de trafic de influenta.

In fata magistratilor, Marius Isaila a povestit ca era interceptat atat de catre procurorii DNA, care il pusesera pe consilierul sau sa poarte tehnica de inregistrare, cat si de sotie, care ii montase in masina un un aparat de inregistrare si localizare prin GPS. Cristian Ene a declarat in fata instantei ca Isaila a luat suma de 180.000 de euro, in transe, el personal fiind cel prin care au fost dati banii.

Marius Isaila a mai relatat ca avea un prieten la Directia de Informatii si Protectie Interna, pe Dorin Popa, caruia i-a adus la cunostinta atat faptul ca a fost contactat de Catalin Ene, cat si „mai multe fapte care s-au petrecut la ANAF”. Tot la acesta a apelat si atunci cand a gasit un dispozitiv suspect in masina. „Soferul meu a gasit in masina un dispozitiv si m-am dus la Dorin Popa sa vad ce e. A chemat un specialist de la serviciul tehnic care a spus ca e un dispozitiv de ascultare si monitorizare prin GPS, care costa 300 de lei. Ulterior am aflat ca sotia mea l-a pus, iar sotia mea a confirmat”, a mai spus senatorul.

Senatorul Marius Isaila a fost condamnat in acest dosar de catre un complet de judecata al aceleiasi instante la pedeapsa de 4 ani de inchisoare cu executare, in timp ce fostul lui consilier a primit o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si obligarea de a presta 100 de ore de munca in folosul comunitatii.

Procurorii DNA sustin ca Marius Ovidiu Isaila, la acel moment sef serviciu in Ministerul Finantelor Publice, si Cristian Stefan Ene, in intelegere cu inculpatul Catalin Cristescu, au convenit sa intervina in vederea blocarii controlului efectuat de catre ANAF la firma unui om de afaceri, care le-a solicitat ajutorul in acest sens, contra unei sume de 180.000 de euro, data in transe.

Senatorul a venit pregatit, marti, pentru a fi audiat de completul de judecata prezitat de judecatorul Ionut Matei, iar inainte de a intra in sala de judecata a intrat intr-o tutungerie aflata in apropierea instantei si a cumparat o sticluta de whisky de 50 ml.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

3 ore ago

Au revenit ploile abundente la Dubai. Mai multe zboruri au fost anulate, iar scolile si birourile au fost inchise

Mai multe zboruri ale companiei Emirates au fost anulate sau au avut intarzieri, joi, pe…

3 ore ago

Pregatiri pentru Jocurile Olimpice: Parisul inaugureaza un bazin masiv de stocare a apei pentru a curata raul Sena

Oficialii francezi au inaugurat, joi, un bazin imens de stocare a apei menit sa ajute…

3 ore ago

Firea, atac veninos la adresa lui Catalin Cirstoiu: „S-a plimbat de campanie cu metroul” – Video

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a l-a atacat chiar si pe Catalin Cirstoiu,…

5 ore ago

Premiera in lumea animala: Un urangutan de Sumatra si-a tratat o rana de pe fata cu o planta medicinala

Nivelul ridicat de inteligenta al urangutanilor a fost recunoscut de multa vreme, partial datorita abilitatilor…

3 ore ago

Echipa olimpica a refugiatilor are 36 de sportivi din 11 tari care vor concura in 12 sporturi

Echipa olimpica a refugiatilor care va participa la Jocurile de la Paris va include 36…

3 ore ago