news

Blestemul lui Dancila. Avionul lui Jean-Claude Juncker nu reuseste sa decoleze, incident pe Baneasa

Avionul cu care seful Comisiei Europene a sosit la Bucuresti nu a decolat inca, desi intalnirea lui Juncker cu Dancila a luat sfarsit. Surse citate de televiziunile de stiri anunta ca avionul ar avea probleme la un motor.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, la Aeroportul Baneasa, cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, inainte de plecarea acestuia din Romania. Ea l-a asteptat in aeroport peste o ora, in conditiile in care, luni, a intarziat la intalnirea cu seful Comisiei Europene.

Viorica Dancila l-a asteptat pe Jean Claude Juncker la aeroport si l-a intampinat impreuna cu comisarul european Corina Cretu. Dancila a sosit la aeroport la ora 11.55 si l-a asteptat pana la 12.58, cand Juncker a sosit la aeroport.

Premierul Viorica Dancila nu a ajuns, luni dupa-amiaza, la aeroport pentru a-l intampina pe presedintele Comisiei Europene, care a venit la Bucuresti pentru a participa la summit-ul Initiativa celor Trei Mari.

Guvernul a sustinut ca aeronava lui Jean Claude Juncker a sosit mai devreme decat ora anuntata, iar SPP l-a preluat pe acesta de la scara avionului si l-a dus la hotel.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Luni aflam ordinea candidatilor la europarlamentare, pe buletinele de vot. 542 de candidati, pentru 33 de locuri in Parlamentul European

Presedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorti pentru stabilirea…

6 ore ago

Numarul deceselor provocate de inundatii in Kenya creste pe masura ce se anunta ploi torentiale in continuare

Peste 70 de persoane au murit in Kenya din martie, din cauza inundatiilor declansate de…

6 ore ago

Japonia: Cutremur de 6,5 grade in Insulele Bonin

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade a lovit, sambata, Insulele Bonin din Japonia, a…

6 ore ago

Dmitri Medvedev: Moscova ar putea confisca activele private americane din Rusia daca SUA vor confisca rezervele inghetate in Occident ale Rusiei

Rusia ar putea raspunde confiscarilor de rezerve valutare rusesti inghetate in Occident de catre SUA…

6 ore ago

Sute de arestati in protestele pro-palestiniene ale studentilor din SUA. Oficialii universitatilor vorbesc despre infiltrarea unor „manifestanti profesionisti”

Protestele pro-palestiniene au continuat si in noaptea de vineri spre sambata, 27 aprilie, in marile…

6 ore ago