Bogdan Chirieac da in judecata aktual24.ro. Solicita un milion de lei drept daune morale. Nu ne lasam intimidati

news

Bogdan Chirieac, proprietar al trustului DC News si analist de casa al posturilor Antena 3 si Romania TV, l-a dat in judecata pe Ovidiu Albu, fondatorul site-ului aktual24.ro. Chirieac solicita daune in valoare de un milion de lei.

Chirieac considera ca prin articolele publicate pe aktual24.ro i-au fost „lezate” imaginea si onoare. Pentru ca imaginea si onoarea sa-i fie reparate, Bogdan Chirieac solicita un milion de lei si stergerea de pe site a tuturor articolelor „denigratoare sau injurioase”.

Se pare ca Bogdan Chirieac a fost extrem de deranjat de porecla „Milion” Chirieac, atribuita de aktual24.ro, ca urmare a informatiilor publicate de Newsweek Romania conform carora a incasat peste un milion de lei. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek Romania.

Ovidiu Albu: „Avand in vedere ca Bogdan Chirieac este una dintre cele mai puternice portavoci ale lui Liviu Dragnea si PSD, consider ca actiunea sa este o forma de intimidare si presiune asupra unui jurnalist care scrie extrem de critic la adresa lui Liviu Dragnea si a PSD, in contextul apropierii alegerilor”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: