Bogdan Chirieac: „USR pune la cale cel mai mare jaf din istoria Romaniei”. Chirieac a primit peste un milion de lei direct de la PSD

news

„Analistul” Bogdan Chirieac a sustinut, joi seara, la Romania TV ca „lideri din USR pun la cale cel mai mare jaf din istoria Romaniei”. 

„Din acest Guvern zero absolut, a iesit USR-ul, iar acum lideri din USR pun la cale cel mai mare jaf din istoria Romaniei. Exact cei care spuneau ca fara penali in functii publice, ciuma rosie, pesede, etc, pun la cale un jaf de proportii. PNRR-ul este doar inceputul, cu asta se deschide masa. Ne-au luat ochii cu 2 miliarde de euro pentru consultanta. De fapt, prin ONG-uri vor trece mult mai multi bani. Vor fi derulate proiecte prin ONG-uri fara sa fie intrebate nimic.

Dincolo de asta, 30 la suta din rezerva nationala de cupru a fost data cu 1,2 milioane de euro, de 2000 de ori mai putin decat face, unei distinse companii din Turcia. Cum poti face asta pe fata? Urmeaza si alte privatizari.

Ne asteapta cel mai mare jaf din istoria Romaniei. Au taiat pensii, salarii, maresc varsta de pensionare, este jaf. Nu vad pe nimeni nelinistit. Nici macar pe cei din opozitie, cu putine exceptii. Nu ii vad la miting, nu ii vad la mars. Il vad pe George Simion, il mai vad si pe cel catarat in copac de la AUR, probabil ca il va lua dna Clotilde langa ea”, a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.

Citeste si: Bogdan Chirieac a pierdut si la Curtea de Apel procesul prin care cerea un milion de lei fondatorului aktual24.ro

In anul 2018, Bogdan Chirieac a incasat prin firmele sale peste un milion de lei de la PSD. Banii proveneau din subventia incasata de PSD de la stat, fiind bani publici.

„Un alt beneficiar (al banilor de la PSD) este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scria Newsweek Romania.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: